Sohbet Soyguna gelin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mehmet_dengiz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi5s
Meslek
Karşılıksız miui ailesine yardımı borç bilirim
Konular
49
Arkadaşlar 15 ocak itibari ile telefonunuzdan İnternet paylaşımını açmak 9 TL olarak belirlendi. Tüm operatörler dahil. Gelde günaha girme. Size ne kime açarsam açarım internetimi..

Alınan ortak karar doğrultusunda mobil bağlantının diğer cihazlara hotspot paylaşımı ücretli oluyor. 15 Ocak itibariyle mobil internet paylaşımı ücretli hale gelecek. Akıllı telefonunuzdaki mobil veriyi paylaşmanız, faturanıza ek 9 TL masraf olarak yansıyacak.
2019 yılında mobil internet paylaşımı ücretli oluyor
Normalde hiçbir ücret ödenmeden yapılan bu işlem, 2019 ile beraber kullanıcıların faturasına yeni bir kalem olarak eklenecek. Operatörlerininternet paylaştırmak için ek tarifeleri bulunuyordu ama bu yeni karar ile beraber bu işlem, herkese yayılacak ve zorunlu ücrete tabi olacak.

Son düzenleme:

yldrm33

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
yıldırım
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
11
Arkadaşlar 15 ocak itibari ile telefonunuzdan İnternet paylaşımını açmak 9 TL olarak belirlendi. Tüm operatörler dahil. Gelde günaha girme. Size ne kime açarsam açarım internetimi
Üstadım bu haber gerçekmi? ben sürekli paylaşım halindeyim kendi bilgisayarıma

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Arkadaşlar 15 ocak itibari ile telefonunuzdan İnternet paylaşımını açmak 9 TL olarak belirlendi. Tüm operatörler dahil. Gelde günaha girme. Size ne kime açarsam açarım internetimi
Gerçek mi bu ya? Haber linki alabilir miyim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt