Yardım Sosyal medya uygulamalarında bildirim sorunu

TanerCinar

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Taner
Cihazım
Redmi 5
Konular
25
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
xiaomi.eu 9.8.15
Telefon Modeli
Xiaomi Redmi 5
Bootloader Kilidi
Açık
İlk öncelikle bu konuyu açtığım için özür dilerim. Neden özür dilediğime gelecek olursak bu konu hep açıldı ancak pek bir sonuca varılmadı kendi açımdan. Cihazım hiçbir şekilde whatsapp, instagram, facebook, youtube vb. gibi uygulamalarda hiç bir şekilde bildirim almıyor. Alıyorsada gelen bildirim 1 gün gecikmeli geliyor. Önereceğiniz yöntemler arka planda çalıştır, pil kısıtlamasını kapat, otomatik açılışı aç vb. ama hepsi açıkken bu oluyor. Sorundan kurtulmak için eu rom kurdum onda da aynı sorunu yaşıyorum. Ümidim yok ama yardımlarınızı bekliyorum.shake~~

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
Bildirimler ve durum çubuğuna gir oradan uygulama bildirimleri gibi bir şey yazıyor bende custom rom var tam hatırlamıyorum kusuruma bakma orada telefonunda yüklü uygulamaları görürsün mesela instagrama tıkla kilit ekranı bildirimleri kayan bildirimler ses led ışık gibi seçenekleri aktif etmen gerekiyor ayrıca orada direct mesaj direct mesaj istekleri gibi şeylerde var onlara girip kilit ekranı bildirimleri kayan bildirimler ses led ışık gibi seçenekleri aktif etmen gerekiyor her uygulamaya bunları ayarlaman gerekiyor bundan başka çözüm yolu yok buda işe yaramazsa custom rom yüklersin

Oyla:

TanerCinar

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Taner
Cihazım
Redmi 5
Konular
25
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bildirimler ve durum çubuğuna gir oradan uygulama bildirimleri gibi bir şey yazıyor bende custom rom var tam hatırlamıyorum kusuruma bakma orada telefonunda yüklü uygulamaları görürsün mesela instagrama tıkla kilit ekranı bildirimleri kayan bildirimler ses led ışık gibi seçenekleri aktif etmen gerekiyor ayrıca orada direct mesaj direct mesaj istekleri gibi şeylerde var onlara girip kilit ekranı bildirimleri kayan bildirimler ses led ışık gibi seçenekleri aktif etmen gerekiyor her uygulamaya bunları ayarlaman gerekiyor bundan başka çözüm yolu yok buda işe yaramazsa custom rom yüklersin
Hepsi yapılıydı sadece facebook ta yapılı değildi onuda yaptım bakalım son durumlar ne olacak geri dönüş yaparım.

Oyla:

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18
Oyla:

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
Hepsi yapılıydı sadece facebook ta yapılı değildi onuda yaptım bakalım son durumlar ne olacak geri dönüş yaparım.

Bildirim sesini değiştirirsen tekrardan hepsini tek tek açman gerekiyor aklında bulunsun

Oyla:

TanerCinar

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Taner
Cihazım
Redmi 5
Konular
25
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Konu hakkında bilgi verecektim düzelme hiç olmadı halen daha bildirim alamıyorum son çare olarak vipe işlemi ile romu tekrar yükledim yine aynı. Bildirim almadığım için telefonla az ilgilenmeye başladım kendimi öyle avutuyorum haha--

Oyla:
Üst Alt