Yardım Sosyal medya bildirim sayıları

aydogdum1

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İlhan
Cihazım
RedmiNote4SD
Konular
2
Arkadaşlar , Nasıl düzeltilir bilen bir arkadaşımız var mı? Redmi Note 4 64GB. SD kullanıyorum yeni aldım. Facebook, Instagram, Gmail WhatsApp gibi uygulamalarda
örnek; Facebook'a (3 ) Bildirim gelmiş gibi küçük kırmızı kutucağa (3) yazıyor Faceyi açtığımda (8) bildirim görüyorum. Diğer uygulamalar da da aynı şekilde bu normal değil gibi önceki telefonumda hiç böyle bir şey yaşamadım.Çaresi var mı ? Teşekkür ediyorum.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Arkadaşlar , Nasıl düzeltilir bilen bir arkadaşımız var mı? Redmi Note 4 64GB. SD kullanıyorum yeni aldım. Facebook, Instagram, Gmail WhatsApp gibi uygulamalarda
örnek; Facebook'a (3 ) Bildirim gelmiş gibi küçük kırmızı kutucağa (3) yazıyor Faceyi açtığımda (8) bildirim görüyorum. Diğer uygulamalar da da aynı şekilde bu normal değil gibi önceki telefonumda hiç böyle bir şey yaşamadım.Çaresi var mı ? Teşekkür ediyorum.

Hocam daha önceki telefonunuz hangisiydi?
Bunu tam olarak ne zaman ve kimden aldınız?

Oyla:

aydogdum1

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İlhan
Cihazım
RedmiNote4SD
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam daha önceki telefonunuz hangisiydi?
Bunu tam olarak ne zaman ve kimden aldınız?
Hocam önceki tel.im SAMSUNG NOTE 3 NEO idi internet'den aldım. Aslında çok ama çok memnunum ufak tefek bu gibi alışık olmadığım şeyler olduğunda bi çaresi var mı diye soruyorum. İyi diliyorum.

Oyla:

aydogdum1

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İlhan
Cihazım
RedmiNote4SD
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam önceki tel.im SAMSUNG NOTE 3 NEO idi internet'den aldım. Aslında çok ama çok memnunum ufak tefek bu gibi alışık olmadığım şeyler olduğunda bi çaresi var mı diye soruyorum. İyi diliyorum.

Redmi telefonumu internetten aldım demek istedim.

Oyla:

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Hocam isterseniz bi telefonu sıfırlayın tekrar kontrol edin. Düzelmezse telefonu yeni aldığınızı söylediniz o zaman satıcıyla iletişime geçin Eğer satıcı da çözmezse şayet aldığınız yer Gittigidiyor hepsiburada gibi bir firmaysa 14 gün geçmemişse ürün iadesi yapın. Sonra başka bir satıcıdan tekrar alın çünkü dediğiniz sorun normalde note 4'lerde olmayan bir sorun. Ama ciddi bir sorun gibi durmuyor belki de güncellemeden kaynaklı bir sorunda olabilir

Oyla:
Üst Alt