Sorunsuz ve sorunlu bildirim aldiginiz uygulamalar..

devrimseven60

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berk
Cihazım
Oneplus 6
Meslek
Öğrenim görevlisi
Konular
133
Xiaomi forumlarina actigim konularin hepsi nerdeyse bildirim ile alakali. Skorpi hocam konuya bekleniyorsun :))

Mi5x kullanicisiyim. 1 ay china dev romu kullandim, bl serverlari acildiginda hemen xiaomi eu yukledim. Bir sure kurcaladim fakat istedigim sonucu alamadim...
2 gunluk android one rom macerasi yasadim.(aosp tabanli rom kullanma suremi egale ettim, lg g4de 8 saat yuklu kalmistir, mi5x'de 3 gun yuklu kaldi :) )

Oyle degisik duygular hissettim ki anlatamam.. mesela 2 adet mail programi yukluydu, kiyaslama yapiyordum. Tapatalkda kullaniyorum, foruma oradan giriyorum. Mesela konuma cevap yazildi veya mesajim begenildi, 3 uygulamadan ayni anda bildirim geliyordu... Sizcede cok duygusal degil mi?

Miui romda, değil 3 değil ayni anda, 1 tanesinden 5 dakika sonra gelse yine raziyim. Ah beee ahh... Xiaomi sevdasindan bildirim sorunu yuzunden vazgecmek istemiyorum.... Hacker degilimki oralari buralari kurcaliyim kod gireyim

EYYY GELİSTİRİCİLER.....
Telefonlara batterysave/performance modlari ekliyceginize bildirim modu ekleyin.... Kimin ne bildigini bilemezsiniz, ama neler yaptim neler. Kiminde sadece otomatik baslat'da secince geliyor. Kiminde hicbirsey yapmadsn geliyor, bende hersey yaptigim halde gelmiyor...

Sizlerde durum nedir?
Her uygulamadan sorunsuz bildirim aliyor musunuz?
Bunun icin ayar yaptiniz mi?

MI 5X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

lastreal555

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
xiaomi mi 4
Konular
48
Mi4 lte kullanıyorum maşallah sorunsuz, kilit ekranında bile bildirimleri alıyorum, global rom kullanıyorum.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ozguremek12

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
4
Xiaomi forumlarina actigim konularin hepsi nerdeyse bildirim ile alakali. @Skorpi hocam konuya bekleniyorsun :))

Mi5x kullanicisiyim. 1 ay china dev romu kullandim, bl serverlari acildiginda hemen xiaomi eu yukledim. Bir sure kurcaladim fakat istedigim sonucu alamadim...
2 gunluk android one rom macerasi yasadim.(aosp tabanli rom kullanma suremi egale ettim, lg g4de 8 saat yuklu kalmistir, mi5x'de 3 gun yuklu kaldi :) )

Oyle degisik duygular hissettim ki anlatamam.. mesela 2 adet mail programi yukluydu, kiyaslama yapiyordum. Tapatalkda kullaniyorum, foruma oradan giriyorum. Mesela konuma cevap yazildi veya mesajim begenildi, 3 uygulamadan ayni anda bildirim geliyordu... Sizcede cok duygusal degil mi?

Miui romda, değil 3 değil ayni anda, 1 tanesinden 5 dakika sonra gelse yine raziyim. Ah beee ahh... Xiaomi sevdasindan bildirim sorunu yuzunden vazgecmek istemiyorum.... Hacker degilimki oralari buralari kurcaliyim kod gireyim

EYYY GELİSTİRİCİLER.....
Telefonlara batterysave/performance modlari ekliyceginize bildirim modu ekleyin.... Kimin ne bildigini bilemezsiniz, ama neler yaptim neler. Kiminde sadece otomatik baslat'da secince geliyor. Kiminde hicbirsey yapmadsn geliyor, bende hersey yaptigim halde gelmiyor...

Sizlerde durum nedir?
Her uygulamadan sorunsuz bildirim aliyor musunuz?
Bunun icin ayar yaptiniz mi?

Açıkçası bilidirim ayarlarıyla çok uğraşmadım, genelde miui pil tasarrufundalar ve otomatik başlatma iznini de miui ayarlıyor. Yalnızca Snapchat'ten ne yaptıysam bildirim almayı beceremedim sürekli programa girmek durumunda kalıyorum :(

devrimseven60

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berk
Cihazım
Oneplus 6
Meslek
Öğrenim görevlisi
Konular
133
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Açıkçası bilidirim ayarlarıyla çok uğraşmadım, genelde miui pil tasarrufundalar ve otomatik başlatma iznini de miui ayarlıyor. Yalnızca Snapchat'ten ne yaptıysam bildirim almayı beceremedim sürekli programa girmek durumunda kalıyorum :(
Girdiginde de bildirim almiyorsun degil mi?
Mesela bazen wpye girdiginde bildirim.oyle geliyor. Ama snapchate girsende gelmiyor, sizde de mi oyle

ozguremek12

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
4
Girdiginde de bildirim almiyorsun degil mi?
Mesela bazen wpye girdiginde bildirim.oyle geliyor. Ama snapchate girsende gelmiyor, sizde de mi oyle

Evet girsem de gelmiyor bildirim maalesef. Yalnızca uygulamaya girip çıktıktan sonra 1-2 dk içinde snap gelirse, işte o zaman bildirim geliyor.

Son düzenleme:

devrimseven60

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berk
Cihazım
Oneplus 6
Meslek
Öğrenim görevlisi
Konular
133
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sevgili devrimseven60 bir haftasonu tekrar buluşmamız gerekecek sanırım....eğer o zamana kadar yine çözmezseniz tabiki8=)haha--

Eveeet lütfeeen :(((
Ben cozmemistim kendi olmustu, baska bir romun dataskni restore ettigim icin. Miuipro romunuda denedim, onda da var maalesef :(

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294

vitiligo

MIU Fandroid <3
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mücahit
Cihazım
Mi4
Konular
25
Bugün messenger dan bildirim gelmedi bi tek, onun dışında her uygulama sorunsuz bildirim gönderiyor. Enteresan.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Sadece whatsapp onemli benim icin, şükür onda da bildirim geliyor aksamadan. Xiaomi Eu, Epic Rom, Global Stabil, Miui Pro rom, hicbirinde sorun yasamadim whatsappla ilgili neyseki b

Fakat soyle bir durumla karsilastim bir kere, sifirdan rom kurdugum halde ayni ayarlar ile whatsapp bildirimleri gelmedi, ayni romu tekrar sifirdan kurup ayni ayarlari yaptim, bu sefer bildirim gelmeye basladi. Gercekten ilginc bir durum. Sirf bu durum bile Miui romlarinin bildirim sorununa isaret bence.

Üst Alt