Yardım Sorunlu çıkma ihtimali

Mucahit009

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mücahit
Cihazım
Yok
Konular
2
Merhaba arkadaşlar migrostan ya da cepporttan xiaomi mi note 3 almayı düşünüyorum.Bu zamana kadar garantiyle işim olmadı telefonuma gözüm gibi bakıyorum ama bazı yerlerde telefonun kutudan arızalı çıktığı daha sonra garantinin baya bir uğraştırdığı söyleniyor bu konuda ne düşünüyorsunuz ? Sorunlu gelirse garantiyle uğraşmak istemiyorum.Birde telefon acil lazım cepporttan alsam kaç günde elime ulaşır ?

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Merhaba arkadaşlar migrostan ya da cepporttan xiaomi mi note 3 almayı düşünüyorum.Bu zamana kadar garantiyle işim olmadı telefonuma gözüm gibi bakıyorum ama bazı yerlerde telefonun kutudan arızalı çıktığı daha sonra garantinin baya bir uğraştırdığı söyleniyor bu konuda ne düşünüyorsunuz ? Sorunlu gelirse garantiyle uğraşmak istemiyorum.Birde telefon acil lazım cepporttan alsam kaç günde elime ulaşır ?
İstanbul'da ikamet ediyorsanız cepport'un Sirkeci de bulunan mağazasından cihazı birebir görerek satın alabilirsiniz. Calisanlari son derece ilgili ve her durumda yardımcı oluyorlar. Ya da Gittigidiyor'da cepport üzerinden satın alabilirsiniz. Sorunlu olması durumunda 14 gün içinde iade yada değişim hakkınız zaten var. Düşünmeyin alın derim.

Oyla:
Üst Alt