Yardım SORU : Orjinal QCN / xQCN Dosyasına nasıl dönülür? (Redmi Note 9 Pro)

kokanche

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kemal
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Konular
9
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Endonezya V13.0.5.0.SJZIDXM
Telefon Modeli
Redmi Note 9 Pro joyeuse
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba;

2020 yılında Youtube'dan izleyerek kendi kullandığım Redmi Note 9 pro cihazıma yazılım ile imei repair yaptım. 4,5 yıl sorunsuz kullandım.

İşlemi yapmadan evvel qpst ile orjinal QCN ve xQCN dosyalarının örneğini alıp yedeklemiştim. Şimdi bu cihaza ihtiyacım kalmadı. Orjinal haline çevirmek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?

Bootloader açık, Endonezya rom yüklü

Teşekkürler,

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Merhaba;

2020 yılında Youtube'dan izleyerek kendi kullandığım Redmi Note 9 pro cihazıma yazılım ile imei repair yaptım. 4,5 yıl sorunsuz kullandım.

İşlemi yapmadan evvel qpst ile orjinal QCN ve xQCN dosyalarının örneğini alıp yedeklemiştim. Şimdi bu cihaza ihtiyacım kalmadı. Orjinal haline çevirmek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?

Bootloader açık, Endonezya rom yüklü

Teşekkürler,
yapamazsın orjinal qnc veya xqnc cihazı orjinaline çevirmez twrp üzerinden modemst1-2 fsg yedeklerini alsaydın olurdu "qnc ile çevrilmez bence" başka bilen biri varsa cevaplayabilir

Oyla:

kokanche

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kemal
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yapamazsın orjinal qnc veya xqnc cihazı orjinaline çevirmez twrp üzerinden modemst1-2 fsg yedeklerini alsaydın olurdu "qnc ile çevrilmez bence" başka bilen biri varsa cevaplayabilir

Anladım. Peki şu anda SIM 2 üzerinde yazılı olan imei yerine cihazın orjinal imesini yazabilir miyiz? SIM 1 yine boşta kalır.

Cevap evet ise hangi programı kullanabilirim? Malum 4.5 yıl evvel nasıl yaptığımı bile hatırlamıyorum happy~~

Teşekkürler,

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Anladım. Peki şu anda SIM 2 üzerinde yazılı olan imei yerine cihazın orjinal imesini yazabilir miyiz? SIM 1 yine boşta kalır.

Cevap evet ise hangi programı kullanabilirim? Malum 4.5 yıl evvel nasıl yaptığımı bile hatırlamıyorum happy~~

Teşekkürler,
hocam yine aynı şekilde yapacaksın başka birşey anlatamam forumda bu konular yasak

Oyla:
Üst Alt