Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hocam özelliklerden ziyade kronik sıkıntılara bakmak gerekli diye düşünüyorum
ikisi cihaz amiral gemisi üst segment cihaz
aralarındaki farklar gözle görülür şekilde olacağını pek sanmıyorum
ancak kronik sıkıntılara denk gelirseniz isterseniz piyasanin en iyi telefonu olsun gene de sizi soğutur
mi 10 hakkında bilgim yok
mi 10t pro adına konuşacağım
iki kronik sıkıntısı var
biri yakınlık sensörü
biri mikrofon sıkıntısı
yakınlık sensörü olayı telefonla görüşmek yaparken ekranın açılması veyahut ekranın kapanmamasi ile alakali
miui 13 güncellemesi ile %80 çözüldü ancak az da olsa kendini hatırlatıyor arada bunu çözüldü olarak kabul edelim
mikrofon sıkıntısı ben yaşamadım ancak forumda yaşayan çok arkadaş var
sebebini tam olarak bilmiyoruz
çözüm olarak da bir şeye rastlamadim
evde iki cihaz mi 10 t pro var
ikisinde de mikrofon sıkıntı yok ancak bu sorunu yaşayan sayısı fazla olduğu için bilgilendirmek istedim
diğer cihazın kullanıcı yorumlarına kronik sıkıntılarına bakarak karar verebilirsiniz
performans kamera vs. birbirine yakın cihazlar zaten dediğim gibi
ancak kronik sıkıntılara denk gelirseniz isterseniz piyasanin en iyi telefonu olsun gene de sizi soğutur
iki kronik sıkıntısı var
biri yakınlık sensörü
biri mikrofon sıkıntısı
yakınlık sensörü olayı telefonla görüşmek yaparken ekranın açılması veyahut ekranın kapanmamasi ile alakali
miui 13 güncellemesi ile %80 çözüldü ancak az da olsa kendini hatırlatıyor arada bunu çözüldü olarak kabul edelim
ikisinde de mikrofon sıkıntı yok ancak bu sorunu yaşayan sayısı fazla olduğu için bilgilendirmek istedim
diğer cihazın kullanıcı yorumlarına kronik sıkıntılarına bakarak karar verebilirsiniz
performans kamera vs. birbirine yakın cihazlar zaten dediğim gibi
iki kronik sıkıntısı var
biri yakınlık sensörü
biri mikrofon sıkıntısı
performans kamera vs. birbirine yakın cihazlar zaten dediğim gi
Kronik sıkıntılardan dolayı 2 cihaz kullanılmaz hale geldi bu 3. olacak kararsızlığım var mi10t üzerinde araştırmalar yapıyorum ama mi10t pro da cazip geliyor o yüzden sormak istedim sizlere teşekkür ederim yine de
Kronik sıkıntılardan dolayı 2 cihaz kullanılmaz hale geldi bu 3. olacak kararsızlığım var mi10t üzerinde araştırmalar yapıyorum ama mi10t pro da cazip geliyor o yüzden sormak istedim sizlere teşekkür ederim yine de
hocam kronik sıkıntısı olmayan cihaz neredeyse çok az
kiminin ekranı sıkıntı oluyor
kiminin ahizesi
kimisi performans düşüşü yaratıyor
kimi kamera kalitesini bile düşürüyor
en son kronik sıkıntı yaşamadığım cihazlarım redmi note 3 pro ile redmi note 4x ti
onun dışında mi6 redmi note 7 ve mi10t pro cihazımda gerek kronik gerekse planlı eskitmeye hep rastladım
en az telefon çıkış tarihinden 6 ay süre geçmiş cihazlara bakarsanız kullanıcı yorumlarına hakim olursunuz
kullanıcı yorumu dediğim face insta veya telefon karşılaştırma siteleri gibi yerlerdeki yorumlar değil
herkes cihazını över olmuş kendi şirketi gibi
özellikle forumalardaki kullanıcı hatası dışında olan sorunlara göz atıp sizin için problem olmayacak hatadaki cihazları tespit etmeniz sizin için daha mantıklı olur diye düşünüyorum
iyi forumlar