Yardım Sorry, couldn"t unlock more devices. hatası

isosafags

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail SAFA
Cihazım
15 Pro & X3 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
78
bugün başvuru yaptım kaç saat verdiğine bakmak istedim ama bu hatayla karşılaştım. hesabım eski hesap daha önce baska cihazların kilidini açmıştım tam sayıyı hatırlamıyorum ama uzun zamandır herhangi bi hesabın kilidi açmadım by hatayı çözmenin yolu var mı
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Kmkk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
null
Cihazım
null
Meslek
null
Konular
6
Bu hatayı cihaz hakkınızı doldurduğunuz zaman verir, yanlış bilmiyorsam bir hesabın 3 cihaz hakkı var, eğer bu hakkı doldurduysanız bu hatayı vermiş olabilir.

redminote4kullanicisi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
xiaomi 15 ultra
Konular
136
Bu hatayı cihaz hakkınızı doldurduğunuz zaman verir, yanlış bilmiyorsam bir hesabın 3 cihaz hakkı var, eğer bu hakkı doldurduysanız bu hatayı vermiş olabilir.
Eee çözümü yok mu. Ne saçma. Benim bu üçüncü telefonum ve üçüncüyü açmadım daha yani yeni açmaya çalışsam engelleyecekler. Saçmalık

Kmkk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
null
Cihazım
null
Meslek
null
Konular
6
Eee çözümü yok mu. Ne saçma. Benim bu üçüncü telefonum ve üçüncüyü açmadım daha yani yeni açmaya çalışsam engelleyecekler. Saçmalık
Kullanıcı hatanın neyden kaynaklandığını sordu bende söyledim, çözümü ise muhtemelen yeni bir mi hesabı açıp yetki alırsanız sorununuz çözülecektir, “saçmalık” kısmı ise eğer cihaz hakkını doldurduysa o hatayı alması saçma değil, ama cihaz hakkını doldurmadan o hatayı aldıysa saçma.

isosafags

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail SAFA
Cihazım
15 Pro & X3 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
78
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yani 10 senedir xiaomi"nin sayısız model telefonunu kullandım sadece 3 cihaz hakkı çok azmış ya.

redminote4kullanicisi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
xiaomi 15 ultra
Konular
136
Kullanıcı hatanın neyden kaynaklandığını sordu bende söyledim, çözümü ise muhtemelen yeni bir mi hesabı açıp yetki alırsanız sorununuz çözülecektir, “saçmalık” kısmı ise eğer cihaz hakkını doldurduysa o hatayı alması saçma değil, ama cihaz hakkını doldurmadan o hatayı aldıysa saçma.
Bende kendi fikrimi söyledim niye üstüne aldınız? Şirket üzerinize sanırım.

Üst Alt