- Adım
- Barış
- Cihazım
- Mi Max 3
- Meslek
- Sağlık
- Konular
- 2
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Üzgünüm...
- Telefon Modeli
- Mi max 3
- Bootloader Kilidi
- Açık
Merhabalar arkadaşlar. Uzun zamandır forumu uzaktan takip ediyorum. Son 2 yıldır defalarca mi max aldım sonra max 2 ve şimdide max 3. Fakat ne yazık ki son sürüm çin romu yüklü olan orjinal bir cihaz aldım. (işlemcisi maxdan düşük diye sattığım max 2'yi arar gibiyim....) Neyse; dün sonunda boot kilidim açıldı ve bende büyük bir heyecanla awrp yükleyip telefon hafızasına"miuipro_v8.1.0_nitrogen_8.10.25" zip dosyasını atıp wipe attım. Ama yanlış wipe atıp her şeyi sildim. Tabi telefon logo ekranında kalıyor. Sonra bir hafıza kartı edinip aynı dosyayı içine atıp wipe cache falan yaptıktan sonra dosyayı flashladım. Ancak yine logo ekranında kaldı... Daha sonra "miui_MIMAX3Global_V9.6.6.0.OEDMIFD_091e94a919_8.1" dosyasını flashladım ve mutlu son: BRICK! Hiç bir ışık v.s. yok. Şuanda da Mi Flash üzerinden "nitrogen_global_images_V10.0.1.0.OEDMIFH_20181012.0000.00_8.1_global_159a03b105" isimli fast bootu yüklemeyi deneyeceğim. Sadece mi flash com 10 portunda görüyor telefonu. Eğer çözemezsem yardımcı olan bir arkadaşıma orjinal quick charge 3.0'lı bir şarj aleti hediyem olacaktır. Bunu rüşvet olarak değil gerçek bir armağan olarak vermek isterim.
Not: Taaa galaxy s, s2 dönemlerinden bolca rom tecrübem vardı. Kaç defa brick yapıp kurtardım. Ancak yıllar geçti hem unutmuşum hemde sistem çok değişmiş
Ekleme yapıyorum; az önce son dosyayı Mi Flash ile flashlarken az bir kısımı dolunca "error: Yazma zaman aşımına uğradı." hatası aldım. Şimdilik çaresizim, yanıtlarınıza muhtacım.
Bir ekleme daha; MI-FLASH 2018-5-28 sürümlü olanıyla tekrar deneme yaptım şuan hiç görmüyor. Ayrıca "usb aygıt tanınamadı" hatası alıyorum. Hastayı bu sefer cidden kaybettik sanırım...
Saygılarımla;
Barış ÇETİN
Not: Taaa galaxy s, s2 dönemlerinden bolca rom tecrübem vardı. Kaç defa brick yapıp kurtardım. Ancak yıllar geçti hem unutmuşum hemde sistem çok değişmiş
Ekleme yapıyorum; az önce son dosyayı Mi Flash ile flashlarken az bir kısımı dolunca "error: Yazma zaman aşımına uğradı." hatası aldım. Şimdilik çaresizim, yanıtlarınıza muhtacım.
Bir ekleme daha; MI-FLASH 2018-5-28 sürümlü olanıyla tekrar deneme yaptım şuan hiç görmüyor. Ayrıca "usb aygıt tanınamadı" hatası alıyorum. Hastayı bu sefer cidden kaybettik sanırım...
Saygılarımla;
Barış ÇETİN
Son düzenleme: