Sohbet Son zamanlar artan ve daha da artmaya devam eden 2.el otomobil fiyatlari

Ugurmiraç21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ugur
Cihazım
Mi 9se
Konular
35
selamunaleykum arkadaslar konuda da yazdigim gibi 2.el otomobil fiyatlari aldi basini gidiyor nedense yerinde durduguda yok yukselmeye devamm..Sizce bu yukselis dahada devam edermi yada sabitlenirmi yoksa bi dusus olur mu fiyatlarda..??Ayrica son gunlerde bi otv indirimi bekleniliyor diye haberler yapiliyor int. ortaminda ..Siz ne dusunuyorsunuz ...

kemalozturk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kemal
Cihazım
Mi 12 Lite
Konular
0
Hocam daha da yükselecek. Ötv indirimi de beklemeyin. Nedenini ekonomiye bakarak anlayabilirsiniz. :)

mert258

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi8
Konular
16
Düşüş olcagını sanmıyorum pc parçalarını takip ediyorum fiyatlar baya arttı

Ugurmiraç21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ugur
Cihazım
Mi 9se
Konular
35
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam daha da yükselecek. Ötv indirimi de beklemeyin. Nedenini ekonomiye bakarak anlayabilirsiniz. :)
2 aydir arac bakiyorum sari ilandaki bazi araclari favorilere atiyorum nedense fiyatlarda 3_ 5 bin artis oluyor hocam 2.el arac bile almak hayal oldu resmen ...

kalkir

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerem
Cihazım
Mi8
Meslek
Serbest Fotoğrafçı
Konular
14
Hocam 2003 model arabam var şükür ayağımı yerden kesen. 30-35 e bırakırım diyodum satacak olursam. Akşam bende sarı siteyi gezdim biraz benimkiyle aynı model ama km keri baya baya fazla olan arabalara 45-50 fiyat çekmişler. Ekonomi istediği kadar iyi olsun sıfır fiyatları istediği kadar düşsün bizim insanın kafası değişmeden piyasa çok zor düşer. Zaten ekonomi bu yüzden kötüye gidiyor. Heryerde söylerim bizim insanımız oturduğu yerden para kazanma peşinde olduğu sürece bu günleride ararız. Geçenlerde bi tanıdık gübre alacak fiyatı tam hatırlamıyorum sallıyorum tamamen römork başı 100 liraysa 300 istemişler. Öncekinde 100 den aldık neden 300 diye sorduğunda dolar arttı demiş adam. Gerisini sen düşün :)

Ugurmiraç21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ugur
Cihazım
Mi 9se
Konular
35
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam 2003 model arabam var şükür ayağımı yerden kesen. 30-35 e bırakırım diyodum satacak olursam. Akşam bende sarı siteyi gezdim biraz benimkiyle aynı model ama km keri baya baya fazla olan arabalara 45-50 fiyat çekmişler. Ekonomi istediği kadar iyi olsun sıfır fiyatları istediği kadar düşsün bizim insanın kafası değişmeden piyasa çok zor düşer. Zaten ekonomi bu yüzden kötüye gidiyor. Heryerde söylerim bizim insanımız oturduğu yerden para kazanma peşinde olduğu sürece bu günleride ararız. Geçenlerde bi tanıdık gübre alacak fiyatı tam hatırlamıyorum sallıyorum tamamen römork başı 100 liraysa 300 istemişler. Öncekinde 100 den aldık neden 300 diye sorduğunda dolar arttı demiş adam. Gerisini sen düşün :)
Haklisiniz hocam zihniyet degismedigi surece bu isin sonu yok , yaklasik 6 ay once 2010 model ford focus aracimi sattim otomatik vites 45 bine suan ayni ozelliklerde araca bakiyorum km boya vs olsun adamlar 85 bin istiyorlar hani anlamadigim bu surede bu kadar ne artti ne dolar ne altin bu kadar deger kazanmadi aklim almiyor ...

Çirkin kral

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Can
Cihazım
Mi Max 2
Konular
28
Bu ikinci el araba piyasası devlet olsa dünyaya kafa tutardı. O kadar güçlü bir örgütlenme var. Araba bakıyorum 0 araba 100 bin ama ikinci eli 105 110 a satılıyor. 2000 model megane 30-35 bin bandında satılıyor. Ve öyle bir örgütlenme var ki fiyatlar asla düşmüyor. Biri arabam satılmasa da olur diyip 30 binlik arabaya 50 bin fiyat biçiyor. Geri kalan herkeste o fiyatı kendine referans alıp o 50 bin ise ben de o fiyata satmalıyım diyip sahibindende koyuyor. Serbest ekonomi var ülkemizde direk müdahale edilemez belki ama çeşitli hilelerle en kısa sürede bu olay son bulmalı.

kalkir

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerem
Cihazım
Mi8
Meslek
Serbest Fotoğrafçı
Konular
14
Bu ikinci el araba piyasası devlet olsa dünyaya kafa tutardı. O kadar güçlü bir örgütlenme var. Araba bakıyorum 0 araba 100 bin ama ikinci eli 105 110 a satılıyor. 2000 model megane 30-35 bin bandında satılıyor. Ve öyle bir örgütlenme var ki fiyatlar asla düşmüyor. Biri arabam satılmasa da olur diyip 30 binlik arabaya 50 bin fiyat biçiyor. Geri kalan herkeste o fiyatı kendine referans alıp o 50 bin ise ben de o fiyata satmalıyım diyip sahibindende koyuyor. Serbest ekonomi var ülkemizde direk müdahale edilemez belki ama çeşitli hilelerle en kısa sürede bu olay son bulmalı.
Çözüm çok basit aslında sarı daki ikinci el araç bölümünü kapatsalar fiyatlar yarıya iner :D

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Almayın aldırmayın 2.el piyasası uyanıklarla dolu 2-3 ay önce 30bine aldığı aracı bugün 55 bine satıyor bide haklıymış gibi afra tafra yapıyolar.

Suç satanda değil bu fiyatlara alan kişilerde.

Eminde

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Mi 8 se
Konular
20
Bakın bugün aldığım fiyat Fiat egea
İnciroğlu Kayseri ana bayi east paket:102000 tl
Uyanık ademoğlu sahibindene koymuş aynı paket arabaya 110000 TL istiyor araba 80 binde buyur buradan yak

Üst Alt