Çözüldü Son uygulamalar kapanmiyor

herkül67

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi max2
Konular
1
Sayın min max 2 kullanıcıları telefonum yaklaşık 10 gündür bende alışmaya çalışıyorum alıştıkça da seviyorsun bu cihazi yanlız iki sorum var Google klavyede Z ve y harflerinin yerleri bende değişik Z harfi üstte y harfi sol alt köşede diğer telefonumda böyle değil birde son uygulamaları ekranın sol alt tuşundan kapatmaya çalıştığımda özellikle müzik kamera uygulamaları arka planda çalışmaya devam ediyor müzik uygulamasi bildirim çubuğunda kalıyor el ile yukarı istersen sorun yok ama çarpı işaretine bastığım zaman şu kadar bellek temizlendi diyor ama kapanmiyor yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

metinby07

Ayfon abi yaaa
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi5s Premium
Konular
33
Selamlar hocam. Rom kaynaklı sorun olabilir mi? Değiştirmeyi deneyin. Hangi romu kullanıyorsunuz?

Kancza

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Mi max 2
Konular
3
Sayın min max 2 kullanıcıları telefonum yaklaşık 10 gündür bende alışmaya çalışıyorum alıştıkça da seviyorsun bu cihazi yanlız iki sorum var Google klavyede Z ve y harflerinin yerleri bende değişik Z harfi üstte y harfi sol alt köşede diğer telefonumda böyle değil birde son uygulamaları ekranın sol alt tuşundan kapatmaya çalıştığımda özellikle müzik kamera uygulamaları arka planda çalışmaya devam ediyor müzik uygulamasi bildirim çubuğunda kalıyor el ile yukarı istersen sorun yok ama çarpı işaretine bastığım zaman şu kadar bellek temizlendi diyor ama kapanmiyor yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
Ekran görüntülerini yukleseydin keske
[doublepost=1516262645,1516262561][/doublepost]Klavye dilini turkce degildir yada f klavyede dir
Muzik olayina gelince butun cihazlarda ayni elle kapatman gerekiyor malesef

Codered

to be or not to be..
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
IT Professional
Konular
52

- Klavye için Ayarlar > Ek Ayarlar > Dil ve Giriş > Gboard > Diller > Türkçe QWERTZ üstüne basın ve QWERTY seçin.
- Müzik ve Kamera uygulamaları sistem uygulamaları olduğu için ne zaman çalışacağına yine sistem karar verecektir.

herkül67

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi max2
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Klavye olayını hallettim teşekkür ederim ama bu son uygulama kısmı aynı sadece müzikte değil kamera vs farketmiyor hepsinde yapmasada bazılarında yapıyor kamera açık mesala sol alttaki tuşa basıyorum ardından ekrandaki çarpı işaretine basıyorum kamera kapanması gerekmiyor mu bende kapanmiyor tekrardan uygulama ekranda açılıyor telefonda hiçbir değişiklik yapmadım yazılım bakımından aldığım gibi orijinal haliyle kullanıyorum

Codered

to be or not to be..
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
IT Professional
Konular
52
Klavye olayını hallettim teşekkür ederim ama bu son uygulama kısmı aynı sadece müzikte değil kamera vs farketmiyor hepsinde yapmasada bazılarında yapıyor kamera açık mesala sol alttaki tuşa basıyorum ardından ekrandaki çarpı işaretine basıyorum kamera kapanması gerekmiyor mu bende kapanmiyor tekrardan uygulama ekranda açılıyor telefonda hiçbir değişiklik yapmadım yazılım bakımından aldığım gibi orijinal haliyle kullanıyorum
Eğer uygulamaları aşağı çekerek kilitlediyseniz son uygulamalar kısmını çarpı ile temizleseniz bile kilitli uygulamalar kaybolmayacaktır. İlk olarak uygulamaları aşağı kaydırarak geçmiş uygulamalar bölümünden temizleyin.

Mneron44

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi max 2
Konular
4
Eğer uygulamaları aşağı çekerek kilitlediyseniz son uygulamalar kısmını çarpı ile temizleseniz bile kilitli uygulamalar kaybolmayacaktır. İlk olarak uygulamaları yukarı kaydırarak geçmiş uygulamalar bölümünden temizleyin.
Yukarı kaydırarak temizleseniz bile bir dahaki açışınızda tekrar kilitli olacaktır o uygulama o yüzden aşağı çekip kilidi açmanız gerek

Codered

to be or not to be..
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
IT Professional
Konular
52
Evet aşağı çekilerek kilitlerinin açılması gerekiyor, yazım hatası düzelttim. Teşekkürler ;)

herkül67

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi max2
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederim sayenizde birşeyler öğrenmek güzel.

Codered

to be or not to be..
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
IT Professional