Telefon Test ettim cihazın güvenlik kısmından ısı değerlerinide aldım.
wifi acık veya mobil veri açık halde denenmiş görüntülü görüşme müzik dinleme kamera ile fotograf çekme esnasında
cihaz acık havada 36 derece ve 40 saaatte batarya %67 ye düşmüştür.
Cihazda şu ayarları uygulamanızı tavsiye ederim.
ekran ışığını olduğunca minimumda tutmak telefon sarj süresini cok etkilidir.
2. uygulama yönetim pil kısıtlama modunda cihazın chrome gmail yada instagram gibi uygulamaları arka plan uygulamaları kısıtla moduna alın.
bunu whatshap veya tarayıcı da yapmayınız. ancak bunu google play uygulaması için yapabilirsiniz.
cihaz'da bir diğer ram yükselten ve ısınmaya sebep olan seylerden biride parmak izi okuyucu yada ekran kilidi olarak yüz tanımlama lardan birini açınız. mesela
cihazda yüz tanımlama ile açıyorsanız. parmak izi kullanmayın. yada parmak izi kullanıyorsanız yüz tanımlamayı siliniz.
ayrıca pil %60 da ve asagısında pil tasarruf modunu aktif ediniz. böylece telefon daha az ısınma ve pil ömrünü uzun tutucaktır.
ayrıca hareketli animasyon temalarını kullanmanızı tavsiye etmiyorum. tema sitesi üzerinden uyumlu deilse temalarınız onlarıda kullanmayınız. sistem arızası veya cihaz üzerinden farklı sıkıntılara yol acabiliyor.
sistem 10.3.5.0a türkiyede gözükmüyorsa hindistan veya japonya üzerinden de gecebilirsiniz.