Yardım Son gelen güncelleme ile seste azalma

chncnbz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Grafik Tasarımcı
Konular
1
Merhaba arkadaşlar 2 haftadır telefonu kullanıyorum. Telefonu açtığımda 9 sürümü yüklüydü fakat kullanırken güncelleme uyarısı verdi. 9.2.1.0 sürümüne güncelledim. Fakat güncelleme yapmadan bikaç saat kullandım telefonu sesini çok beğenmiştim. Güncellemeden sonra ise ses sanki azaldı. Baslar azaldı. Ayrıca çok eminim stereo müzik dinlerken ahize hoparlöründen daha az ses geliyor. Bunu düzeltme imkanımız var mıdır?

Sga20

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Geylani
Cihazım
Mi max 2
Konular
6
Bu sorun bende de bir arkadaşımda da var ama bu konuda şikayet i olan pek yok ya onlarda sorun yok yada farkına varmadılar. Bu arada sorunun devam ediyor mu acaba?

Oyla:

Semih06_24

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Semih
Cihazım
Mi max2
Konular
2
Merhaba arkadaşlar 2 haftadır telefonu kullanıyorum. Telefonu açtığımda 9 sürümü yüklüydü fakat kullanırken güncelleme uyarısı verdi. 9.2.1.0 sürümüne güncelledim. Fakat güncelleme yapmadan bikaç saat kullandım telefonu sesini çok beğenmiştim. Güncellemeden sonra ise ses sanki azaldı. Baslar azaldı. Ayrıca çok eminim stereo müzik dinlerken ahize hoparlöründen daha az ses geliyor. Bunu düzeltme imkanımız var mıdır?

Slm Bu Sorun Bendede Var. Bazen kulagımı iyice hoparlöre dayıyorum. Yada hatayı karşıda arayıp şu telefonun sesini aç diye kızıyorum

Oyla:
Üst Alt