- Adım
- Orhan
- Cihazım
- Redmi Note 5a
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Brick Oldu
- Telefon Modeli
- Redmi Note 5A
- Bootloader Kilidi
- Kapalı
Arkadaşlar meraba.öncelikle forumda yeniyim yanlış yere konu açtıysam afedersiniz.Büyük bi sorunum var benim bu note5a ilgili.Şimdi elimde bi telefon vardı yurtdışından gelmişti.bunu telefoncuya verdi imei değişsin diğe. o da bu modeli bulamadığı için değiştiremedi hatta üstelik kendi orjinal imesi bile okunmaz oldu.yıldız kare 06 kare yaptığımda imeiler gözükmüyordu.hatta telefona yüklemiş olduğu rom farklı modelin romu olduğu için telefon durmadan yeniden başlatıyodu kendisini.ben de telefonu fast boot moduna alıp rom yüklemesi yaptım.fakat telefon soft brick oldu.romu yüklerken mi flashde seçtiğim şeye göre bootloader da kapandı.neyse ben telefonu edl moda aldım cımbızla.miflashın yeni sürümünde Non-hlos.bin dosyasında 30 dakka takılı kalıyodu ve ilerlemiyodu.mi flasın eski sürümü olan 2016,04,01de rom yüklemesi yaparken edl moda alıp WriteFile positionda takılıp abuk sabuk şeyler yazıp işlem tamamlandı diyordu.ama telefon yine de mi logosunda takılıyo.Recovery moda geçe biliyom ama boot kapalı diğe bi şey yapamıyom Fastboota da geçtiğimde boot kapalı diğe bişey yapamıyorum.acaba yanlış rom kullandığım için mi non-hlos.binde takılıyor? yoksa telefoncu imei kısımlarını bozdu diğemi? Çok uzun oldu affedersiniz ama son çarem sizsiniz.Teşekkürler