Sohbet Snapdragon675 PUBG'de Snapdragon 730'dan neden daha iyi

berkaykoklu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Y7 2018
Konular
3
Arkadaşlar günlük hayat ve özellikle oyun için mi9t seçtim (başka öneri yapmayın lütfen) fakat bir videoda samsung a70yle kıyaslama yapılırken a70 (işlemcisi sd675) nin PUBG'de 60fps özelliğini tanıdığını fakat mi9t de (işlemcisi 730 ve 675 den çok daha iyi) 60fps özelliğini tqnımadığını gördüm ancak gfx tool benzeri uygulamalarla yapıldığını gördüm ve nedenini sormak için bu konuyu açtım neden işlemcisi daha yüksek olan bu cihazda 60fps tanımıyor pubg.
Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:

Mr.Fatih

Best Of MİUİ
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
RedmiNote13Pro
Meslek
Sağlıkçı
Konular
78
Arkadaşlar günlük hayat ve özellikle oyun için mi9t seçtim (başka öneri yapmayın lütfen) fakat bir videoda samsung a50yle kıyaslama yapılırken a50 (işlemcisi sd675) nin PUBG'de 60fps özelliğini tanıdığını fakat mi9t de (işlemcisi 730 ve 675 den çok daha iyi) 60fps özelliğini tqnımadığını gördüm ancak gfx tool benzeri uygulamalarla yapıldığını gördüm ve nedenini sormak için bu konuyu açtım neden işlemcisi daha yüksek olan bu cihazda 60fps tanımıyor pubg.
Şimdiden teşekkürler.

Bunu pubg yönetimine sormak lazım bence hocam çünkü pubgde çok büyük grafik sorunları var grafikleri en düşüğe aldığında oyun kasıyor en yükseğe aldığında çok akıcı oynatıyor anlam veremediğim trajikomik olay :)

berkaykoklu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Y7 2018
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunu pubg yönetimine sormak lazım bence hocam çünkü pubgde çok büyük grafik sorunları var grafikleri en düşüğe aldığında oyun kasıyor en yükseğe aldığında çok akıcı oynatıyor anlam veremediğim trajikomik olay :)
Fps yi en yükseğe almak gerekiyor zaten de ama o özelliği tanımıyor daha güçlü işlemcisi olan telefona acaba yeni işlemci olduğu için mi güncellemeyle filan giderilir mi?

mehmet_dengiz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi5s
Meslek
Karşılıksız miui ailesine yardımı borç bilirim
Konular
49
Fps yi en yükseğe almak gerekiyor zaten de ama o özelliği tanımıyor daha güçlü işlemcisi olan telefona acaba yeni işlemci olduğu için mi güncellemeyle filan giderilir mi?
Pubg de 60 fps ye grafik bölümü destekliyor. Tabiki işlemci de önemli.

berkaykoklu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Y7 2018
Konular
3
Pubg de 60 fps ye grafik bölümü destekliyor. Tabiki işlemci de önemli.
Grafik bölümü dediğiniz şey zaten işlemciyle birlikte gelişmiyor(adreno) mu ona tamam diyelim çözünürlük etki eder diyelim fakat çözünürlüğü mi9t den düşük olup hdr ve 60fps destekleyen cihazlar var kafam çok karışık :(

mehmet_dengiz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi5s
Meslek
Konular
49
Grafik bölümü dediğiniz şey zaten işlemciyle birlikte gelişmiyor(adreno) mu ona tamam diyelim çözünürlük etki eder diyelim fakat çözünürlüğü mi9t den düşük olup hdr ve 60fps destekleyen cihazlar var kafam çok karışık :(
Şuan pubg en yüksek telefonda bile hdr 60fps açmaz. Ancak gfx gibi programlarda açarsın. Açsan bile fps drop yer

uysaltarik2

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tarık
Cihazım
mi 6
Konular
0
A50 de exynos işlemci var.

mehmet_dengiz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi5s
Meslek
Konular
49
Şuan benim cihazım xiaomi mi5s. Adreno 530 grafik birimi var. Cihazım rootlu olduğu için grafik birimini Adreno 640 olarak gösterdim. Hdr açık ama 60 fps oyun izin vermediği için açmıyor.

berkaykoklu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Y7 2018
Konular
3
Şuan pubg en yüksek telefonda bile hdr 60fps açmaz. Ancak gfx gibi programlarda açarsın. Açsan bile fps drop yer
Açıyor yeni güncelleme geldi çoktan :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

A50 de exynos işlemci var.
Evet a70 diycektim a70 te 675 var ve o da en yüksekte açıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başka bir örnek sd730 kirin 970 ten daha üst bir işlemcidir ve ekranda hdr desteği olmayan honor play pubg yi hdr açıyor 60 fps bir şekilde

Üst Alt