Haber Snapdragon 710 Yonga Setiyle Orta Segmente Hitap Eden Sony Xperia 4 Geliyor

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Sony'nin yeni amiral gemisi ekranıyla kullanıcıları büyülerken performansından da ödün vermeyecek.

Şubat ayının sonuna doğru gerçekleşen Mobil Dünya Kongresi 2019'da (MWC 2019) 3 adet yeni akıllı telefonuyla hünerlerini sergileyen Sony'nin, Xperia 4 isimli yepyeni bir Xperia modeli üzerinde çalıştığına dair bilgiler ve cihazın teknik özellikleri ortaya çıktı.

Üretim aşamasında olduğu bildirilen Xperia 4'ün en çarpıcı özelliği sahip olduğu Qualcomm'un Snapdragon 710 yonga seti olacak gibi gözüküyor. 5,7 inçlik, 2250x1080 çözünürlüğünde, 21:9 en-boy oranında, HD+ ekrana sahip olacağı söylenen Xperia 4'ün; Gümüş, Siyah, Mor ve Kırmızı renk seçeneklerini de kullanıcılara sunacak.

Geliştirilmiş yapay zeka ile güçlendirilmiş olan cihazın 64 GB depolama kapasitesine ve 4 GB RAM'e sahip olacağı belirtiliyor. 2.800 mAh batarya kapasitesine ve Type-C girişe sahip olan cihazda ne var ki 3,5 mm kulaklık girişi bulunmuyor. Ön kamera hakkında bilgi bulunmazken, arka tarafta 2 adet kamera yer alacak olan cihazın fiyatının, Xperia 10'un 349 dolarlık fiyatından daha düşük bir düzeyde olacağı da söylenenler arasında.

Kaynak :

Bursalyy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı Arslan
Cihazım
Redmi Note 5
Meslek
Yazılım
Konular
9
kamera konusunda gerilemişti en son merak ettim yapay zekasını :(

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Bu Sony yi aklım almıyor aslında cidden kaliteli telefonlar üretecek bir firma. Hemen hemen bütün telefon üreticilerine sensör satıyor üstelik aynalı aynasız fotoğraf makinesi üreten bir firma ki makinaları aşırı kaliteli . Eee imkan da var ün de var isimde var neden bu telefon işini beceremediler geri kaldılar çok ilginç :?

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
Bu Sony yi aklım almıyor aslında cidden kaliteli telefonlar üretecek bir firma. Hemen hemen bütün telefon üreticilerine sensör satıyor üstelik aynalı aynasız fotoğraf makinesi üreten bir firma ki makinaları aşırı kaliteli . Eee imkan da var ün de var isimde var neden bu telefon işini beceremediler geri kaldılar çok ilginç :?
Aynen katılıyorum. Firma bildiğin telefon sektöründe hepsine sensör satıyor ama kendisi geride kalıyor

karnesa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
14
yıl olmuş 2019 sen kalk 4 gb li telefon çıkar bu kafayla devam ederse dağa çok geriler zamanında bi z5 çıkardı gittik aldık telefon resmen elde alev alacak bidaha alırmıyım ben Sony

Mi 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yavzka

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yavuz
Cihazım
Mi 6
Konular
1
yıl olmuş 2019 sen kalk 4 gb li telefon çıkar bu kafayla devam ederse dağa çok geriler zamanında bi z5 çıkardı gittik aldık telefon resmen elde alev alacak bidaha alırmıyım ben Sony

Mi 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
etrafimda sony kullanan hicbir arkadasim ne yazilimdan ne donanimdan sikayetci degil. sony kendi kitlesine yapiyor cihazi. kendi fanboylari var :D

Üst Alt