- Adım
- TuncayM
- Cihazım
- Mi Max 2
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 22
Bildiğiniz gibi sd 710 ve 675 işlemciler çıktı. Artık sd 600 serisi başlangıç seviyesine dönüşüyor sanki. Sd400de tarih olmaz ama en düşük seviye olur. Qualcomm SD600 serisini azalatcak ve ilgisini 700e çekmek isteyecek ama orta seviye telefon üreticileri 600 serisini hem uygun fiyatlı hem iyi görüyor 700 daha pahalı. Telefon üreticilerinin 700e geçmesine zaman var ama elimizdeki orta seviye donanın yanıyor sanki yavaştan. Birde Max serisi gibi serin var. Mükemmel pil. Koysana bi 700 800 serisi. 3000 4000 mAh pilliler koyuyor. Zaten elimdeki telefon başlangıç seviyesine dönüşecek. Artık CPU'm o kadar hızlı çalışmıyor ve beni mutlu etmiyor. Şu an RR Romla biraz düzelttim gibi ama Yine de memnunum telefonumdan. Sosyal medyaya bakmam fazla oyun oynamam. Bu cihazı dışarda kütüphanede ders çalışırken hem hızlı açsın hem de pili dayansın mantığıyla kullandım. Ama hızlı açılması mümkün değil. Qualcomm orta seviyeyi pahalılaştırdıkça piyasa çok daha dalgalanacak gibime geliyor. 7 aydır kullandığım telefonun performansının ölmesi açıkçası biraz üzdü beni. Arkadaşımda GM4G var takır takır çalışıyor hala. Artık ordan bakıyoruz PDF'lere. Bu şey romdan mı rootdan mı kaynaklı bilmem ama CPUların eskimesi beni üzüyor...