Yardım Sms gönderme sorunu

falid

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Falid
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
4
Merhabalar, son iki üç haftadır sms gönderemiyorum. Beta romda da stabil romda da denedim. Sıfırladıktan sonra bir müddet sıkıntı yaşatmadan mesajları gönderiyor. Sonra ne oluyorsa göndermemeye başlıyor. Nadiren gönderesi tutuyor, onda da bi 1-2 dk gönderiliyor şeklinde kalıp sonra gönderiyor.

kartal60

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
mi5
Konular
1
Merhabalar, son iki üç haftadır sms gönderemiyorum. Beta romda da stabil romda da denedim. Sıfırladıktan sonra bir müddet sıkıntı yaşatmadan mesajları gönderiyor. Sonra ne oluyorsa göndermemeye başlıyor. Nadiren gönderesi tutuyor, onda da bi 1-2 dk gönderiliyor şeklinde kalıp sonra gönderiyor.
Numaralar +90 ile başlamıyor olabilir hocam.
Mi5 ile 1 defa başıma geldi, numaraların tamamını +90lı yapınca ve simkartında hiç isim bırakmayınca sorunum düzelmişti.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

falid

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Falid
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Numaralar +90 ile başlamıyor olabilir hocam.
Mi5 ile 1 defa başıma geldi, numaraların tamamını +90lı yapınca ve simkartında hiç isim bırakmayınca sorunum düzelmişti.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sms göndermeyi denediğim numaralar +90 lı. Ve listemde isimsiz numara yok hocam. Söylediğiniz sim kartın hafızasında kişi bırakmak ise, sadece gmail hesabımda kişi kayıtları mevcut

Oyla:
Üst Alt