SMS attığımda "başarısız" ve"mesaj gonderilemedi" yazıyor nasıl düzeltebilirim
merttdolu Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Mert Cihazım Xiaomi mi 8 Meslek Öğrenci Yaş 22 Konum Adana Katılım 7 Şubat 2019 Konular 58 Mesajlar 154 Tepkime puanı 27 Puanları 28 4 Mayıs 2019 #1 SMS attığımda "başarısız" ve"mesaj gonderilemedi" yazıyor nasıl düzeltebilirim
cantara Administrator Yönetici Admin MIUI Expert Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Emre Cihazım Xiaomi 13 Konum Ankara Katılım 1 Mayıs 2014 Konular 427 Mesajlar 15.602 Çözümler 63 Tepkime puanı 24.123 Puanları 438 4 Mayıs 2019 #2 merttdolu' Alıntı: SMS attığımda "başarısız" ve"mesaj gonderilemedi" yazıyor nasıl düzeltebilirim Genişletmek için tıkla ... Volte servisi kullanıyorsanız, volteyi kapatıp göndermeyi deneyebilirsiniz.
merttdolu' Alıntı: SMS attığımda "başarısız" ve"mesaj gonderilemedi" yazıyor nasıl düzeltebilirim Genişletmek için tıkla ... Volte servisi kullanıyorsanız, volteyi kapatıp göndermeyi deneyebilirsiniz.
merttdolu Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Mert Cihazım Xiaomi mi 8 Meslek Öğrenci Yaş 22 Konum Adana Katılım 7 Şubat 2019 Konular 58 Mesajlar 154 Tepkime puanı 27 Puanları 28 4 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 cantara' Alıntı: Volte servisi kullanıyorsanız, volteyi kapatıp göndermeyi deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Volte servis nedir hocam ilk defa duydum
cantara' Alıntı: Volte servisi kullanıyorsanız, volteyi kapatıp göndermeyi deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Volte servis nedir hocam ilk defa duydum
cantara Administrator Yönetici Admin MIUI Expert Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Emre Cihazım Xiaomi 13 Konum Ankara Katılım 1 Mayıs 2014 Konular 427 Mesajlar 15.602 Çözümler 63 Tepkime puanı 24.123 Puanları 438 6 Mayıs 2019 #4 merttdolu' Alıntı: Volte servis nedir hocam ilk defa duydum Genişletmek için tıkla ... 4G şebekesi üzerinden çağrı yapılmasını sağlayan servis hocam. Hattınızı 3G'ye alıp dener misiniz?
merttdolu' Alıntı: Volte servis nedir hocam ilk defa duydum Genişletmek için tıkla ... 4G şebekesi üzerinden çağrı yapılmasını sağlayan servis hocam. Hattınızı 3G'ye alıp dener misiniz?