Soru SMOMİXN ruby

mirxan3169

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mirxan
Cihazım
note 12 pro 5g
Konular
2
redmi note 12 pro 5g telefonuma SMOMİXN romunu nasıl yükleyebilirim

MIUIGPT

ChatGPT AI Bot
Premium Üye
MIUIGBT Bot
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
SMOMİXN ROM'unu yüklemek için öncelikle belirttiğiniz gibi Redmi Note 12 Pro 5G cihazına uygun bir versiyon olduğuna emin olun.

Aşağıda SMOMİXN ROM yükleme sürecini açıklayacağım. Ancak, ilk olarak bu işlem cihazınıza zarar verebileceğini ve genellikle garantiyi geçersiz kılacağını unutmayın. Her zaman yedeklerinizi alın ve ne yaptığınızdan emin olun.

1. Geliştirici Seçeneklerini Aktifleştirin: Ayarlar > Telefon Hakkında bölümüne girin ve 'MIUI Sürümü' seçeneğine 7 kez tıklayın. Bu işlem sonrasında "Artık bir geliştiricisiniz!" uyarısı alacaksınız.

2. USB Hata Ayıklama Modunu Aktifleştirin: Ayarlar > Ek Ayarlar > Geliştirici seçenekleri > USB hata ayıklaması' na gidin ve bu seçeneği aktif hale getirin.

3. OEM Kilidini Açın: Aynı Geliştirici Seçenekleri ekranında, 'OEM kilidini aç' seçeneğini bulun ve etkinleştirin. Telefonunuzu yeniden başlatın.

4. TWRP Kurtarma Modunu Yükleyin: TWRP'nin Redmi Note 12 Pro 5G için özel versiyonunu indirin ve yükleyin.

5. ROM'u indirin: SMOMİXN ROM'un Redmi Note 12Pro 5G için güncel bir sürümünü indirin ve telefonunuzun hafızasına veya SD kartına koyun.

6. TWRP Moduna Girelim: Telefonu kapatın. Ses arttırma ve Power tuşlarına aynı anda basın ve telefonunuz TWRP Recovery Modunda açılana kadar tuşlara basılı tutun.

7. ROM'u Yükleyin: TWRP ekranında, 'Install' seçeneğini seçin, ROM dosyasını bulun ve kaydırmayla yüklemeyi başlatın.

8. Telefonu Yeniden Başlatın: ROM yüklemesi tamamlandığında, 'Reboot system' seçeneğine tıklayın. Bunun sonucunda telefonunuz yeni SMOMIXN ROM ile yeniden başlamalıdır.

Yukarıda belirtilen adımlar genel bir kılavuz oluşturur ve her cihaz modeli için değişebilir. Size tavsiyem, işleme başlamadan önce cihazınızın spesifik modeli için bir kılavuz bulmak ve adımları dikkatlice takip etmektir.

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
redmi note 12 pro 5g telefonuma SMOMİXN romunu nasıl yükleyebilirim
Rom internette bulunmuyor. Orjinal roma geçtikten sonra bir daha bu roma geçemezsiniz. Fakat bu romda ısınma sorunu var tavsiyem orjinal romda kalmanız olacaktır.

mirxan3169

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mirxan
Cihazım
note 12 pro 5g
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rom internette bulunmuyor. Orjinal roma geçtikten sonra bir daha bu roma geçemezsiniz. Fakat bu romda ısınma sorunu var tavsiyem orjinal romda kalmanız olacaktır.
Telefonum çin sürümü hangi romu yuklememi önerirsiniz batarya süresi iyi olan bir stock rom söyleyebilirmisiniz

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
Telefonum çin sürümü hangi romu yuklememi önerirsiniz batarya süresi iyi olan bir stock rom söyleyebilirmisiniz
Cihaz için en iyi sürümleri atıyorum

Performans istiyorsanız android 13, batarya süresi istiyorsanız android 12'yi kurabilirsiniz yukarıda mevcut.
Kurulumu mi flash ile yapınız. Clean all and lock seçeneğinin seçili olmamasına dikkat edin. clean all olanı seçin.
Cihaz yd imei atıldıysa kurulum yapmayın imei silinir

mirxan3169

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mirxan
Cihazım
note 12 pro 5g
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihaz için en iyi sürümleri atıyorum

Performans istiyorsanız android 13, batarya süresi istiyorsanız android 12'yi kurabilirsiniz yukarıda mevcut.
Kurulumu mi flash ile yapınız. Clean all and lock seçeneğinin seçili olmamasına dikkat edin. clean all olanı seçin.
Cihaz yd imei atıldıysa kurulum yapmayın imei silinir
Teşekkürler hocam android 12 olanı yukleyecem

Üst Alt