Yardım SMOMIXN romunu SMOMIXM yapınca IMEI gider mi?

akaBlackLight

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
BlackLight
Cihazım
Note 12 Pro+
Konular
2
Mevcut MIUI sürümüm 14.0.0.3 (SMOMIXN) sondaki "N" harfi fake rom olduğunun göstergesiymiş galiba. Normal orijinalinde "M" harfi var çünkü.
Telefona SMOMIXM romunu atmak istiyorum ancak telefonu alalı 1 ay oldu herhangi bir imei falanda attırmadım. Romu değiştirirsem IMEI silinir mi? Pek bilgim yok bu konuda yardımcı olur musunuz?
Redmi Note 12 Pro+ kullanmaktayım.

Ekli dosyalar

• IMG_20230805_140301.jpg
    IMG_20230805_140301.jpg
    17,4 KB · Görüntüleme: 64

pompabor

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hasan
Cihazım
note 12 pro +5g
Konular
2
gitmez ama şimdilik değiştirme en performanslı rom smomixn

Oyla:

akaBlackLight

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
BlackLight
Cihazım
Note 12 Pro+
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
gitmez ama şimdilik değiştirme en performanslı rom smomixn
Hocam sahte diyorlar yabancı forumlarda falan fake rom diye geçiyor. Şuana kadar problemle karşılaşmadım bir sorun olmaz değil mi? Ayrıca güncelleme almıyormuş rom galiba ama dün ben miui 13 den 14 e güncelledim OTA'dan nasıl olduki bu?

Oyla:

sarper03

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cenk
Cihazım
Mı Max 2
Konular
3
Kardeş benim de 12 pro plus 5g var banada aynı şeyi söylüyor lar fake room dediler 14.003 benimilki öyle bende düşünüyorum ama Endonezya dediler kayıt imei Benim de Yok. Umarım sıkıntı yaşamayız

Oyla:

akaBlackLight

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
BlackLight
Cihazım
Note 12 Pro+
Konular
2
Kardeş benim de 12 pro plus 5g var banada aynı şeyi söylüyor lar fake room dediler 14.003 benimilki öyle bende düşünüyorum ama Endonezya dediler kayıt imei Benim de Yok. Umarım sıkıntı yaşamayız
Hocam twrp ile recoveryleri alıp mi flash ile fastboot rom atmayı düşünüyorum sonundaki M olan romu. Siz ne yaptınız çoğu kişi M'e geçme diyor mevcut N daha performanslıymış

Oyla:

seyamkk

Andromeda
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
RN 12 PRO 5G
Meslek
Elektrik teknisyen
Konular
22
Hocam twrp ile recoveryleri alıp mi flash ile fastboot rom atmayı düşünüyorum sonundaki M olan romu. Siz ne yaptınız çoğu kişi M'e geçme diyor mevcut N daha performanslıymış
Sonu N ile biten daha performanslı imei geliştiricilerin kullandığı bir rom bu sebeble içinde gereksiz bişey yok ama dikkat edin bildiğim kadarı ile twrp de aldığınız yedekler nvdata imei vs. Geri yüklemede işe yaramıyor diye duydum çünkü twrp unoffical

Oyla:

akaBlackLight

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
BlackLight
Cihazım
Note 12 Pro+
Konular
2
Sonu N ile biten daha performanslı imei geliştiricilerin kullandığı bir rom bu sebeble içinde gereksiz bişey yok ama dikkat edin bildiğim kadarı ile twrp de aldığınız yedekler nvdata imei vs. Geri yüklemede işe yaramıyor diye duydum çünkü twrp unoffical
Peki bu romlar güncelleme alıyor mu? M romuna android 13 falan gelmiş benimki hala 12 de galiba gelmiyor acaba OTA'ya mı dağıtılmadı? İnternette bulamıyorumda N romunu? Rom atmada teorik bilgim var ama pratiğim yok ne yapmalıyım?

Oyla:

seyamkk

Andromeda
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
RN 12 PRO 5G
Meslek
Elektrik teknisyen
Konular
22
Peki bu romlar güncelleme alıyor mu? M romuna android 13 falan gelmiş benimki hala 12 de galiba gelmiyor acaba OTA'ya mı dağıtılmadı? İnternette bulamıyorumda N romunu? Rom atmada teorik bilgim var ama pratiğim yok ne yapmalıyım?
Guncelleme almaz ama kullandığımız cihaz yeterince güçlü kilidiniz açık ise fastboot üzerinden yükleyebilirsiniz

Oyla:

akaBlackLight

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
BlackLight
Cihazım
Note 12 Pro+
Konular
2
Guncelleme almaz ama kullandığımız cihaz yeterince güçlü kilidiniz açık ise fastboot üzerinden yükleyebilirsiniz
Kilit açık değil ancak açacağım galiba telefon sıfırlanıyor açıldıktan sonra. TWRP ile yedek almama gerek var mı imei attırmadım telefona ama kaçak. Fastbootta imei gitmediğine dair söylentiler var bunlar doğru mu? Ayrıca EEA mı önerirsiniz Global mi?

Oyla:

seyamkk

Andromeda
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
RN 12 PRO 5G
Meslek
Elektrik teknisyen
Konular
22
Kilit açık değil ancak açacağım galiba telefon sıfırlanıyor açıldıktan sonra. TWRP ile yedek almama gerek var mı imei attırmadım telefona ama kaçak. Fastbootta imei gitmediğine dair söylentiler var bunlar doğru mu? Ayrıca EEA mı önerirsiniz Global mi?
İmei işlemi yapılmadı ise henüz gitmez endenozya tavsiye ederim

Oyla:
Üst Alt