Yardım SMOMIXN Fake Romu Nasıl Yüklenir?

Orhan Kıvanç Saygı

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Orhan Kıvanç
Cihazım
Sygı
Konular
2
Bi ara global rom attım orijinal,ancak iyi çalışmamaya, hatalar vermeye başladı. Ondan sonra SMOMIXN Fake roma geri dönmek istedim ama nasıl döneceğimi bilmiyorum. Sizce nasıl yapabilirim?

furkan0412

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
0
hocam hyperos global kurun şuanda sorunsuz çalışıyor kendim kullanıyorum

furkan0412

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
0
buradan global olan yeri seçin oradan en üstte var hocam download deyip indirin zaten yüklemeyi biliyorsunuz mi flash ile clean all seçin mutlaka kilit açık kalsın her şey silinir yedek alın

Orhan Kıvanç Saygı

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Orhan Kıvanç
Cihazım
Sygı
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
buradan global olan yeri seçin oradan en üstte var hocam download deyip indirin zaten yüklemeyi biliyorsunuz mi flash ile clean all seçin mutlaka kilit açık kalsın her şey silinir yedek alın
Hocam benim fake rom kullanmamın sebebi, orijinal roma yükledikten sonra "This miui version cannot be installed on this device" hatasını vermesinden dolayı fake rom kullanıyorum.

rezashahiran

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Reza
Cihazım
Note 12 pro 5G
Konular
0
Bi ara global rom attım orijinal,ancak iyi çalışmamaya, hatalar vermeye başladı. Ondan sonra SMOMIXN Fake roma geri dönmek istedim ama nasıl döneceğimi bilmiyorum. Sizce nasıl yapabilirim?
Bu rom smomixm 14.0.3.0 romunun ismi değişmiş halidir yani siz smomixm 14.0.3.0 romunu flashlayıp kurarsanız kurulum yaparken mi flashda romu seçince flash kısmının yanında romun adı yazıyor ya hani kullanıcı adı ile beraber oraya smomixn yaz ister smomixx yaz nasıl yazarsan rom adını cihaza öyle flashlanır ( bunun amacı ise bu cihazı serbes satıcı satarken sattığı kişi yazılımsal imei atarsa güncelleme ile imeiler silinceğinden güncelleme gelmesin diye rom adı değiştirilip rom devre dışı kalıyo buluta düşmeyip güncelleme almıyor ) yani kısacası sen smomixm 14.0.3.0 flashla

Üst Alt