Yardım small width bozuldu

HakanNY

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi note 7
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global v10
Telefon Modeli
Redmi note 7
Bootloader Kilidi
Kapalı
Geliştirici seçeneklerinden en küçük boy small width ile oynadım en küçük boy 320 oluyordu standart 392 idi 500 falan yaptım ama kırılma noktası ise 2000 di 2000 yapınca ekran kapandı ışık var ama ekran gözükmüyor sistemi reboot ettim ama düzelmedi hard reset atamam içinde önemli bilgiler var nasıl düzelteceğim lütfen yardim

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Geliştirici seçeneklerinden en küçük boy small width ile oynadım en küçük boy 320 oluyordu standart 392 idi 500 falan yaptım ama kırılma noktası ise 2000 di 2000 yapınca ekran kapandı ışık var ama ekran gözükmüyor sistemi reboot ettim ama düzelmedi hard reset atamam içinde önemli bilgiler var nasıl düzelteceğim lütfen yardim
Bootloader'iniz kapalı olduğu için tek çare format gözüküyor. Yine de bekleyin belki çözümü bilen biri yazar

Oyla:

ynsemrkn51

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus emre
Cihazım
Redmi k30 poco
Konular
70
Usb mouse tak cihaza ekran kilidi yoksa belki tallback falan acilir onun yöntemini kisâyollarini bilmiyorum ama onu acabilirsen belki ekran yakinlastirma falan yapabilirsin hocam

Oyla:
Üst Alt