Yardım SM-J500F MİUİ 8 (MARSHMALLOW) ARAMA SESİ VE KULAKLIK SORUNU

mehmetyl3al3a2

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mehmet
Cihazım
j5
Konular
1
Merhaba yıllar sonra bu foruma geri dönme ihtiyacı duydum,

Elimde xda da bulduğum bir rom var miui 8 6.0 romu test ettim diğer custom ve stok romlara göre çok daha stabil fakat romda hayati iki sorun bulunmakta biri kulaklık çalışmıyor diğeri ise aramada ses gelip gitmiyor onun dışında herşeyi sağlam xda da geliştirici arkadaş çözüm için uğraşmamış bir update getirmemiş rica etsem yardımcı olur musunuz ne yapmalıyım hangi yolları izlemeliyim çünki gerçekten kendi stok yazılımı çekilecek dert değil diğer romlarında hatalarının haddi hesabı yok zaten çok ilgi gören bir cihaz da değil. şimdiden teşekkür ediyorum

bilhassa sw33tking hocamız yardımcı olursa müteşekkir

mehmetyl3al3a2

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mehmet
Cihazım
j5
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bilgisi olan yokmu ?

mehmetyl3al3a2

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mehmet
Cihazım
j5
Konular
1
anlaşılan burasıda ölmüş iyi forumlar =)

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Forum ölü değil aksine gayet diri. Xiaomi forumunda ne kadar Xiaomi yazılımı da olsa sonuç olarak kullanıldığı cihaz Samsung'un binlerce cihazından bir tanesi, size yardım edebilmemiz için aynı cihaza ve rom'a sahip olmamız gerekli bu da Xiaomi forumunda düşük bir ihtimal her ne kadar "diğer cihazlar" kısmı olsa da.
Kısacası sorununuzu Samsung forumunda sorarsanız daha net bir cevap alma ihtimaliniz bir hayli artacaktır iyi forumlar =)

Ek;

3.7. Mesajların ve konu başlıklarının tümü büyük ve/veya renkli harfler ile yazılamaz.
3.10. Başlıklarda ilk harf büyük diğerleri küçük olacak şekilde yazılmalıdır.

Kurallar

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Forum değil sizin cihaz ölü :D Kıytırık markanın, kıytırık cihazını almasaydınız keşke. Aynı zamanlarda çıkan ve daha ucuza satılan Mi5 hala taş gibi. İbretlik konu clap~~

mehmetyl3al3a2

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mehmet
Cihazım
j5
Konular
1
Forum değil sizin cihaz ölü :D Kıytırık markanın, kıytırık cihazını almasaydınız keşke. Aynı zamanlarda çıkan ve daha ucuza satılan Mi5 hala taş gibi. İbretlik konu clap~~
sormayın bu lanet cihazı almak zorunda kaldığımda xmi türkiyeye giriş yapmamıştı henüz cihazı da telefonum bozulunca mecburiyetten almak zorunda kaldım internetten sipariş edecktim fakat o da 1 hafta beklemem gerekiyordu 1 hafta beklememek için 4 yıl çöp telefon kullandım bu da böyle bir anımdır :D

Üst Alt