Sohbet Sizin Tercihiniz

mustafahezer

Optimus
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi5 PRO
Meslek
Elektronik Teknisyeni
Konular
23
Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır forumdan bi haberim. Su an mi5 Pro kullanıyorum. Henüz çözümünü bulamadığım için wi-fi yavaşlığı hariç oldukca memnunum. Ve uzun bir sure yeni çıkan modeller beni tasarim ve özellik olarak cezbetmez ise değiştirmeyi düşünmüyorum.Sahsi dusuncem ara modelleri de kullanmak istemiyorum. Sizin yeni çıkan ve çıkacak olan modellere karşı gorusunuz nedir bilmek istedim . Mesele ben mi4 den 4c ye geçtim ve gerek şarj gerekse kasa olarak memnun olmadığımdan dolayı ara serileri kullanma taraftarı degilim. Sizin de bu şekildeki goruslerinizi almak ve nasıl bir telefon beklediğinizi bilmek isterim

Esenlikle kaliniz. İyi forumlar.

Son düzenleme:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Mi4 sonrasında gelen Mi4i,c gibi modeller temel olarak eksik giderme ya da güncelleme değil daha ucuza satma amacındaydı gibi geliyor bana... Mi4s ise güncellenen bir cihaz. Zaten i veya c alan hemen herkes pişman oldu ama Mi4s kullanıcılarının global rom dışında pek sıkıntıları yok gibi görünüyor. Mi5 sonrasında çıkan s ve s plus modelleri hem güncelleme hem de iyileştirmeler barındırıyor dolayısıyla bence yeni cihaz alacak kişiler için tercih sebebiolabilir. Tabii Mi5'ten Mi5s'e geçmeye gerek var mı... Bence yok :)

Üst Alt