Soru Sizce Nasıl olurdu?

VHOLDY

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note11PRO
Meslek
Developer
Konular
56
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
1.0.4
Telefon Modeli
RDM 11 Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba. Xiaomi keşke İOS Gibi Tek bir sürüm üzerinden devam etse iyi olmazmı? Demek istediğim şu Global,Taywan,Çin, Eu Rom olmayıp tek sürümde olması. Aklımdan böyle bir soru ürettim sizede danışmak istedim

GamerCinarTR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çınar Ali
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Yok
Konular
6
Bunun sebebi telefonların belirli bölgelerde/ülkelerde şebeke sorunu veya uyumluluk sorunu yaşamaması için olabilir ben şahsen öyle düşünüyorum

Oyla:

VHOLDY

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note11PRO
Meslek
Developer
Konular
56
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunun sebebi telefonların belirli bölgelerde/ülkelerde şebeke sorunu veya uyumluluk sorunu yaşamaması için olabilir ben şahsen öyle düşünüyorum
Öyle zatende bence guzel olurdu tek bir sürümden ilerlemeleri

Oyla:

GamerCinarTR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çınar Ali
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Yok
Konular
6
Keşke öyle olsaydı hiç insanların kafası karışmazdı hangi rom'u kuracağı hakkında...

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Merhaba. Xiaomi keşke İOS Gibi Tek bir sürüm üzerinden devam etse iyi olmazmı? Demek istediğim şu Global,Taywan,Çin, Eu Rom olmayıp tek sürümde olması. Aklımdan böyle bir soru ürettim sizede danışmak istedim
aslında isterse yaparda tüm kurallara uymak zorunda kalır misal tayvan endonezya gibi ülkelerde görüşme ses kaydı alma yasal oraya bu özelliği koyabiliyor avrupa standartlarında yasal değil burada mecbur eu veya global rom yüklü geliyor sadece çine özel yine romu var onu nasıl yapacak oranın uygulamaları yüklü geliyor bizim anlamadıgımız uygulamalar buradaki kimse telefonu açınca hayatı boyunca hiç kullanmayacagı bir uygulama görmek istemez vs bir çok marka çeşitli romlar mecburen yüklüyor tayvandaki kullanıcı benim burada yasal bu özellik olsun der olmazsa almaz o yüzden bölgelere göre bence mecburlar "bunun şebekeyle alakası yok o ayrı bir konu biraz benzerlik var sadece iletişim standartları değişik oldugu için oraya özel cihazlar buradaki baz istasyonlarının tüm frekanslarını desteklemiyor o yüzden çekim problemlerde olabiliyor tüm frekansları koyamaz mı ? koyabilir ama ülkelere ödeme yapması gerekiyor misal tüm cihazlar farketmez 1000 tl daha pahalı diyelim kim kabul eder ? telefonun ömrü boyunca hiç gitmeyecegim ülkenin sinyal frekansı için niye boştan yere 1000 tl vereyim devlete "

Oyla:

ahmetcngz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Rdmi nte 13 pro
Konular
20
Öyle zatende bence guzel olurdu tek bir sürümden ilerlemeleri
Ayrı ayrı olmak zorunda zaten birçok bölgede bulunduğu için ama farklılıklar bariz şekilde var bu farklılıklar olmasa keşke hepsi hemen hemen aynı olsa. Mesela china ile global arası dağlar kadar fark var, Endonezya'daki mi mesajlaşma global'de de olmalı.

Oyla:

VHOLDY

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note11PRO
Meslek
Developer
Konular
56
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayrı ayrı olmak zorunda zaten birçok bölgede bulunduğu için ama farklılıklar bariz şekilde var bu farklılıklar olmasa keşke hepsi hemen hemen aynı olsa. Mesela china ile global arası dağlar kadar fark var, Endonezya'daki mi mesajlaşma global'de de olmalı.
Taywan romundan aşırı memnunum

Oyla:
Üst Alt