Haber Sizce Nasıl? Fikriniz Benim İçin Önemli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yasin1903

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yasin AYDIN
Cihazım
Xiaomi Redmi S2
Konular
3
Öncelikla platformda çok yeniyim hatam olursa kusurumabakmayın. :) Neyse uzatmadan geçiyorum konuya beyler şimdi benim kullandığım telefon Xiaomi Redmi S2 F/P ürünü ço
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
kta memnunum cihazımdan malum okul başlıycak benim hayatımın 4/3'ü müzik dinlemektir. Sorum şu okulda açılıcak 2 ay sonra bir saatle kulaklığa ihtiyacım var saati Xiaomi Amazfit Verge kulaklıida Xiaomi Redmi Airdots almak istiyorum kullananlar varmı aranızda nasıllar fotoğraflarını koyuyorum bilgilendirirseniz sevinirim bu arada ailem almıycakmıs :( bıktılar artık sürekli bana bisey almaktan çalış kazan üstünü biz tamamlarız dediler iş arıyorum yok alamayadabilirim :( şmdiden çok teşekkür ederim yanıtlarınız için

mustafagokhankarabulut

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gokhan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
19
Amazfit verge kullanıyorum çok memnunun. şarjı 5 gün gitmekte. amoled ekran olduğu için renk kalitesi çok iyi. üzerinde hoparlör ve mikrofonu var.telefon görüşmeleri yapabilirsin.15 adet kadar saat arayüzü var.spor aktivitelerini algılayıp kaydedebiliyor bildirimleri sorunsuz alıyor.vs vs. Şarj süresi sorun olursa Verge light modeli çıktı ama tr'ye henüz gelmedi.Vergeden farkı üzerinde hoparlör ve mikrofon yok ama şarjı 20 gün gitmekte ve fiyatı daha uygun.

teşekkürler.

Mr.Fatih

Best Of MİUİ
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
RedmiNote13Pro
Meslek
Sağlıkçı
Konular
78
Forum kuralları gereği
  • 3.7. Mesajların ve konu başlıklarının tümü büyük ve/veya renkli harfler ile yazılamaz.
Aksi takdirde yorumlara kapatılacaktır.

Brkdzdr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi A2 lite
Konular
20
Forum kuralları gereği
  • 3.7. Mesajların ve konu başlıklarının tümü büyük ve/veya renkli harfler ile yazılamaz.
Cocuk lise ogrencisi sizce forum kurallarindan haberi var midir ? Kendiniz düzelteseniz bu tür şeyleri. Hemen kapatiriz kilitleriz üsluplari hoş degil. Merak etmis fikre önem vermis durumunu arz etmis.

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Cocuk lise ogrencisi sizce forum kurallarindan haberi var midir ? Kendiniz düzelteseniz bu tür şeyleri. Hemen kapatiriz kilitleriz üsluplari hoş degil. Merak etmis fikre önem vermis durumunu arz etmis.
100 bin üyenin hangi bir falsosunu düzeltsinler... Sokakta suç işleyen kişiye polis gelip nasihat edip gidiyor mu? Suçun karşılığı cezanın uygulanması için gereğini mi yapıyor?

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45
Forum kuralları bellidir ve istisnasız bütün üyeleri bağlar. Kaldı ki bu durumun tartışılacak bir tarafı da yoktur.

Brkdzdr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi A2 lite
Konular
20
Forum kuralları bellidir ve istisnasız bütün üyeleri bağlar. Kaldı ki bu durumun tartışılacak bir tarafı da yoktur.
Toplulukta düzen şarttir elbette . Tolere edip yol gösterip ögretmenin hazzi bütün kurallardan üstündur. Sağolsun fatih bey ilgilendi konuyla zaten. İyi forumlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Öncelikla platformda çok yeniyim hatam olursa kusurumabakmayın. :) Neyse uzatmadan geçiyorum konuya beyler şimdi benim kullandığım telefon Xiaomi Redmi S2 F/P ürünü ço
kta memnunum cihazımdan malum okul başlıycak benim hayatımın 4/3'ü müzik dinlemektir. Sorum şu okulda açılıcak 2 ay sonra bir saatle kulaklığa ihtiyacım var saati Xiaomi Amazfit Verge kulaklıida Xiaomi Redmi Airdots almak istiyorum kullananlar varmı aranızda nasıllar fotoğraflarını koyuyorum bilgilendirirseniz sevinirim bu arada ailem almıycakmıs :( bıktılar artık sürekli bana bisey almaktan çalış kazan üstünü biz tamamlarız dediler iş arıyorum yok alamayadabilirim :( şmdiden çok teşekkür ederim yanıtlarınız için
Ayrica maddiyat ile ilgili sorun cekiyorsan biraz bekletebilirsin yada kaliteli muadillerine internetin derin dehlizlerinde göz gezdirip fiyat calismasi yapabilirsin umarım gönlünce olur. Zevkinden ve kalitenden ödün vermemis olursun.

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45

Yasin1903

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yasin AYDIN
Cihazım
Xiaomi Redmi S2
Konular
3
Forum kuralları gereği
iyi ama ben zaten tüm harfleri büyük yapmadımki? nedir bukadar sorun çıkartan

Amazfit verge kullanıyorum çok memnunun. şarjı 5 gün gitmekte. amoled ekran olduğu için renk kalitesi çok iyi. üzerinde hoparlör ve mikrofonu var.telefon görüşmeleri yapabilirsin.15 adet kadar saat arayüzü var.spor aktivitelerini algılayıp kaydedebiliyor bildirimleri sorunsuz alıyor.vs vs. Şarj süresi sorun olursa Verge light modeli çıktı ama tr'ye henüz gelmedi.Vergeden farkı üzerinde hoparlör ve mikrofon yok ama şarjı 20 gün gitmekte ve fiyatı daha uygun.

teşekkürler.
çok teşekkür ederim :) verge lite'ı gördüm aliexpresste saat arayüzü hiç hoşuma gitmedi sırf saat arayüzü hoşuma gitti verge'ün oyüzden alıcam benim saatle hoparlörle işim olmaz okuldada kullanacağım için bildirim geldiğinide telefon çaldığında ses çıkarırmı kokruyorum o bakımdan yada sessize alabiliyormuyuz saat üzerinden

Toplulukta düzen şarttir elbette . Tolere edip yol gösterip ögretmenin hazzi bütün kurallardan üstündur. Sağolsun fatih bey ilgilendi konuyla zaten. İyi forumlar

Ayrica maddiyat ile ilgili sorun cekiyorsan biraz bekletebilirsin yada kaliteli muadillerine internetin derin dehlizlerinde göz gezdirip fiyat calismasi yapabilirsin umarım gönlünce olur. Zevkinden ve kalitenden ödün vermemis olursun.
maddiyat ile ilgili hiç bi problemim yok rahatlıkla alabilicek durumdalar da işte sürekli ne biliyim bilgisayar telefon bilmem ne aldırdığım için bıktılar benden asdhsadjas oyüzden kendim almam gerekiyo ama işte yok bulamıyorum okul kapandığından beri gezmediğim yer kalmadı :( genede bilgin için çok teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt