Soru Sizce Miui 10 mu yoksa Lineage os 15.1 mi ?

• Konbuyu başlatan sinan345
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 7
  • Görüntüleme 770
S

sinan345

Guest
Miui 10 hız olarak memnunum fakat bazı hataları var şimdilik lineage os ise çok sade ikisi arasında bir türlü karar veremedim sizce hangisı benim gonlum her ne olursa olsun orjinalden yana.

ufukileri

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ufuk
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
3
sinan bey miui 10 bencede
Miui 10 hız olarak memnunum fakat bazı hataları var şimdilik lineage os ise çok sade ikisi arasında bir türlü karar veremedim sizce hangisı benim gonlum her ne olursa olsun orjinalden yana.

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Miui her zaman daha iyidir, L-OS dediğiniz gibi sade bir Android arayüzüne sahip ve devamlı geliştirildiği için, aynı Miui gibi, ufak tefek hatalarla dolu... Yani açıkçası tercih size kalmış

Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk

Oyla:

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Birisi MIUI arayüzü birisi standart aosp. Siz hangisini beğeniyorsunuz bunu belirleyin bence hocam. Lakin benim de oyum miui arayüzüne.

Mi 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
S

sinan345

Guest
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mi 5 kullanıyorum miui candır miui 9 tam fiyaskoydu ancak miui 10 baya hızlı bir arayüz sanırım biraz daha sabredip ufak tefek hatalar duzelince dahada iyi olacak.
Birisi MIUI arayüzü birisi standart aosp. Siz hangisini beğeniyorsunuz bunu belirleyin bence hocam. Lakin benim de oyum miui arayüzüne.

Oyla:

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Ben de mi5 kullanıyorum, masik x premium romdayim şu an. Miui10 oturması gerekiyor biraz daha hocam haklısınız.
mi 5 kullanıyorum miui candır miui 9 tam fiyaskoydu ancak miui 10 baya hızlı bir arayüz sanırım biraz daha sabredip ufak tefek hatalar duzelince dahada iyi olacak.

Oyla:
Üst Alt