S
sinan345
Guest
Miui 10 hız olarak memnunum fakat bazı hataları var şimdilik lineage os ise çok sade ikisi arasında bir türlü karar veremedim sizce hangisı benim gonlum her ne olursa olsun orjinalden yana.
Miui 10 hız olarak memnunum fakat bazı hataları var şimdilik lineage os ise çok sade ikisi arasında bir türlü karar veremedim sizce hangisı benim gonlum her ne olursa olsun orjinalden yana.
Miui her zaman daha iyidir, L-OS dediğiniz gibi sade bir Android arayüzüne sahip ve devamlı geliştirildiği için, aynı Miui gibi, ufak tefek hatalarla dolu... Yani açıkçası tercih size kalmışMiui 10 hız olarak memnunum fakat bazı hataları var şimdilik lineage os ise çok sade ikisi arasında bir türlü karar veremedim sizce hangisı benim gonlum her ne olursa olsun orjinalden yana.
Birisi MIUI arayüzü birisi standart aosp. Siz hangisini beğeniyorsunuz bunu belirleyin bence hocam. Lakin benim de oyum miui arayüzüne.
Mi 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
mi 5 kullanıyorum miui candır miui 9 tam fiyaskoydu ancak miui 10 baya hızlı bir arayüz sanırım biraz daha sabredip ufak tefek hatalar duzelince dahada iyi olacak.