Soru Sizce hangi rom

rynkar

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
poco f2 pro
Konular
33
Herkese merhaba, şu an eu 12.0.8 romunu kullanıyorum. Genel olarak memnunum birkaç hatası var ( Netflix hdr sorunu vs ). Fakat romu değiştirmek istiyorum.Sürekli güncelleme yapan biri değilim. Sorun sayısı minimum olan şarjı iyi giden ve iyi performanslı rom önerisi olan var mıdır

Antifa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berkay
Cihazım
İphone 6s
Konular
0
Selamlar, ben de bir senedir sizinle aynı romdayım. Netflix ve YouTube HDR sorunu yaşıyorum. Netflix'de ekran çok karanlık kalıyor. YouTube'da ise sarımtırak bir renk oluyor. Youtube sizde de bu şekilde mi? Hangi roma geçtiniz acaba? 12.0.8 de şarj konusunda memnunum aslında ama sanırım artık değiştirme zamanı geldi.

rynkar

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
poco f2 pro
Konular
33
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Selamlar, ben de bir senedir sizinle aynı romdayım. Netflix ve YouTube HDR sorunu yaşıyorum. Netflix'de ekran çok karanlık kalıyor. YouTube'da ise sarımtırak bir renk oluyor. Youtube sizde de bu şekilde mi? Hangi roma geçtiniz acaba? 12.0.8 de şarj konusunda memnunum aslında ama sanırım artık değiştirme zamanı geldi.
Hocam ne yazık ki düzgün sorunsuz bir rom bulamadım. Hala devam ediyorum. Dediğiniz gibi bu rom aslında iyi ama hdr büyük sorun. Netflix için yürütme ayarlarından Ekran başına veri kullanımı seçeneğini ortaya çekerek hallettim şimdilik. Rom arayışım devam ediyor...

Antifa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berkay
Cihazım
İphone 6s
Konular
0
Hocam ne yazık ki düzgün sorunsuz bir rom bulamadım. Hala devam ediyorum. Dediğiniz gibi bu rom aslında iyi ama hdr büyük sorun. Netflix için yürütme ayarlarından Ekran başına veri kullanımı seçeneğini ortaya çekerek hallettim şimdilik. Rom arayışım devam ediyor...
Teşekkürler.

Üst Alt