Yardım sizce hangi modeli seçmeliyim?

emrefahrettintumkus

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
emre
Cihazım
zenfone 6
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
yok
Telefon Modeli
yok
Bootloader Kilidi
Kapalı
merhaba.
yeni telefon bakıyorum ve bir kaç model arasında kaldım.
zenfone 6 dan geçiş yapacağım.
xiaomi mi a2, mi a2 lite ve redmi note 6 pro.
bu 3 modele ek olarak huawei tarafında da p smart (2018) modelini düşünmekteyim.
aradığım önemli özellikler, batarya ve kamera performansı.
telefonda oyun oynamıyorum.
whatsapp, instagram ve tarayıcı en çok kullandığım programlardır.

bataryanın kaç mah olduğundan ziyade, ne kadar süre dayanabildiğine (ekran açık kalma süresi yani kısaca) ve ne kadar sürede dolduğuna bakıyorum.
kamerada da bu 3 xiaomi modeli arasından en iyisi hangisinde onu merak ediyorum, hem ön hem arka olarak. ayrıca stabilizasyon da önemli.

sanırım redmi 6 pro, değişik bir arayüzle geliyor. ve yıllardır sade arayüze alışmış biri olarak, alıştığımın dışına pek çıkmak istemiyorum. örneğin reklam gösterme durumu falan varmış, hele ki böyle şeylere uyuz olurum :) dolayısıyla diğer 2 modelden biraz daha soğuk davranıyorum şuanda.
ayrıca kutu içeriğinden çıkan ekran koruyucu ve silikon kılıf ta olması bence + bir şey.

toparlamak gerekirse, mi a2, mi a2 lite, (belki note 6 pro) ve huawei p smart (2018) modelleri arasından +ları ve -leri ile hangisini tercih etmek en mantıklısıdır?
olabildiğince uzun süre kullanmayı hedefliyorum. kronik sorunlar vs. gibi şeylerinden veya arızalarından falan bahsederseniz de süper olur.

ek olarak rom vs atılmayacak, telefon orjinal haliyle kullanılacak onu da belirteyim.

konuyu yanlış yere açtıysam da kusuruma bakmayın, aranızda yeniyim...

_orxan@

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Orxan
Cihazım
Xiaomi Redmi S2
Konular
6
P smarti o listeden sil bence hiç değilse 2019 modeli deseydin o olurdu ama 2018 benim arkadaşda var ve bende redmi s2 var karşılaştırdığımızda hız olsun kamera olsun parmak izi okuyucusu olsun vede batarya olsun 1 adım geride...senin yerinde olsam not 6 pro alirdim 4-64gb...mi a2 arayüzü sıkıcı hiç beğenmiyorum o cihazi ama sen beğeniyorsan iyi telefon)

Oyla:
Üst Alt