Soru Sizce Garanti Bozmalı Mıyım?

katabolizma

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Naim
Cihazım
Redmi Note 10 P
Meslek
Öğrenci
Konular
13
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Stable
Telefon Modeli
Redmi Note 10 Pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhabalar, 3-4 ay sonra Redmi Note 10 Pro almayı planlıyorum. Samsung'dan Xiaomi'ye geçiyorum ve XDA gibi forumlardan araştırmama göre bu Mi telefonlar yapboz gibi, çok hoşuma gitti açıkcası. Ama garanti engeli var, birçok işlem için BL kilidi açmak lazımmış ve garantiden çıkıyormuş. Splash screen, ROM, Root, TWRP gibi özelleştirmeler yapmayı severim. Sizce garanti bozmaya gerek var mı, yoksa 2 yıl beklesem mi?

Baktığım zaman yazılımsal sorunları hard-brick olmadığı sürece kendim çözebilirim, ekran kırılması gibi sorunlarda paralı tamir varmış (farketmiyor yani). Siz ne diyorsunuz?

FlyingKat

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Galaxy S23Ultra
Meslek
I fly brudda
Konular
38
Merhabalar, 3-4 ay sonra Redmi Note 10 Pro almayı planlıyorum. Samsung'dan Xiaomi'ye geçiyorum ve XDA gibi forumlardan araştırmama göre bu Mi telefonlar yapboz gibi, çok hoşuma gitti açıkcası. Ama garanti engeli var, birçok işlem için BL kilidi açmak lazımmış ve garantiden çıkıyormuş. Splash screen, ROM, Root, TWRP gibi özelleştirmeler yapmayı severim. Sizce garanti bozmaya gerek var mı, yoksa 2 yıl beklesem mi?

Baktığım zaman yazılımsal sorunları hard-brick olmadığı sürece kendim çözebilirim, ekran kırılması gibi sorunlarda paralı tamir varmış (farketmiyor yani). Siz ne diyorsunuz?
Kafana göre takıl. Ülkemizde servisler fabrikasyon hatalara bile kullanıcı hatası diyor. Yerinde olsam umursamazdım.

Oyla:

Troublesome

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cengiz
Cihazım
Note 10 Lite
Konular
1

farzet ki, ghost screen olayı yaşadın ve cihazında darbe kırık çizik yok. Bunu garanti karşılayacak mecburen. Fakat sen böyle birşey yaparsan fabrikasyon sorun bile sana patlayacak. Ve redmi cihazların tamamı ghost screen durumunu yaşıyor yaşamasa bile yüksek potansiyel. Seçim senin..

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Bence önce MIUI'ı deneyimleyin. İyice kurcalayın. Sizi tatmin etmediği noktada isterseniz BL kilidini açarsınız. Ki bu zamana gelene kadar 5-6 ay sürer bence. BL kilidini kapatınca geri (yapabilirseniz o durumda) teknik servis özellikle kontrol etmedikçe garanti kapsamında tamir de edilebilir. :)

Oyla:

Tarkuruscuu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık K.
Cihazım
Poco X3 Pro
Meslek
İnfaz Koruma
Konular
23
Kafana göre takıl. Ülkemizde servisler fabrikasyon hatalara bile kullanıcı hatası diyor. Yerinde olsam umursamazdım.
FlyingKat hocama katılıyorum ben şahsen garantisiz olarak yurt dışı note 9 pro aldım uygulamadığım rom, twrp, modül vb. Olaylarda Allaha şükür sıkıntı olmadı.

Oyla:
Üst Alt