Soru Sizce En Stabil Rom Hangisi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Marriedman92

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Marriedman
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
8
Merhabalar arkadaşlar sizce poco x3 NFC için en stabil ve güncelliği devam edecek rom hangisidir , bende şuan hindistan global versiyon var yalnız haberlere göre Philips ten dolayı hindistan sürümleri en son android 11 gelecek daha sonrasında güncellemeler bitirilecekmiş bu yüzden başka rom düşünüyorum sizlerden yardımcı olmanızı istiyorum daha önceden normal global sürüm vardı yalnız onda uygulama çekmecesi yok sadece Google discover diye bir uygulama olduğundan işim gereği not çok tuttuğumdan buna geçmiştim.

mm33

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi 11 ultra
Meslek
Personal trainer
Konular
53

SefaMeert

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa Mert
Cihazım
OnePlus 9R & Po
Konular
34
Eu stable şuan için

burak1706

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
burak
Cihazım
xiaomi
Konular
0
Elite rom kurdum, herşey çok güzel.Yanliz parmak izi sensörü biraz ağır gibi geldi.ben sırf ekran süresi için gectim.Ama çok stabil ve performanslı

ugurlutr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
uğur
Cihazım
note 9 pro
Konular
0
Merhabalar arkadaşlar sizce poco x3 NFC için en stabil ve güncelliği devam edecek rom hangisidir , bende şuan hindistan global versiyon var yalnız haberlere göre Philips ten dolayı hindistan sürümleri en son android 11 gelecek daha sonrasında güncellemeler bitirilecekmiş bu yüzden başka rom düşünüyorum sizlerden yardımcı olmanızı istiyorum daha önceden normal global sürüm vardı yalnız onda uygulama çekmecesi yok sadece Google discover diye bir uygulama olduğundan işim gereği not çok tuttuğumdan buna geçmiştim.
Miui eu rom öneririm MIUI 11 listesinde cihazın olmadığı için MIUI 12 Linkini Aşağıya Bırakıyorum Stabil Ve Güncel

Vita Es Morte

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif D.
Cihazım
Poco X3 N 6/128
Meslek
Emniyet Müdürü
Konular
8
Miui eu rom öneririm MIUI 11 listesinde cihazın olmadığı için MIUI 12 Linkini Aşağıya Bırakıyorum Stabil Ve Güncel

Poco x3 için eu stabil 12.0.6 çıkmış.

MertBeet

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
27

bu mesaj her gün yenileniyor mu yoksa bana mı öyle geliyor,çok tuhaf haha-- her gün aksam saatlerinde bu mesaji görüyorum. üye en son cumartesi giriş yapmış Merdanstbdw

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
158
En stabil rom sormak yerine cihazınıza ait kategoride romları inceleyip o konular altından sorunuzu sorunuz. En stabil rom kullanıcıdan kullanıcıya, isteklere göre değişir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt