Soru Sizce alınmalı mı?

KİLİORKEZ

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
Mi 11 ultra
Meslek
Kuyumcu
Konular
67
Arkadaşlar bende Xiaomi redmi 5 plus var. Satmak istiyorum ve aklımdaki cihaz Xiaomi mi9 lite. Aklıma takılan sorulardan birisi bataryası nasıl kamera performansı gece modu filan nasıl. Android Q gelecek mi oyun performansı gibi özellikleri nasıl?

Hanniballl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hamza
Cihazım
mi 9 lite
Konular
4
batarya 1 günü naparsan yap çıkarırsın, kamerası çok güzel ve kaliteli gece modu falan düşük ışıkta çok iyi iş yapıyor ayrıca. Her oyunu açıyor takılma donma kasma ısınmaya daha denk gelmedim. Tek sıkıntısı bence içinden çıkan kamerayı korumayan dandik kılıf ve Ekran koruyucu takınca parmak izi performansı düşüyor :D ama f/p muazzam o yüzden dert değil

Oyla:

Hanniballl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hamza
Cihazım
mi 9 lite
Konular
4
2635 TL olarak görüyorum fiyatını eğer o fiyat aralığında tavsiye istersen Mi 9T önerebilirim. Hiç bir telefonun Lite versiyonu alma - aldırma taraftarı değilim.
mi 9t nin ekranı kalitesiz bir amoled (mi9 lite a göre) fakat mi 9 lite daki mi9 un orjinal ekranı birebir aynısı. Ses Kalitesi mi9lite ın daha iyi 3,5mm çıkışı daha iyi bence 3000 e kadar alınabilecek bir fiyatı var.

Oyla:

DrunkPenguin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buğra
Cihazım
Mi 9t
Konular
6
mi 9t nin ekranı kalitesiz bir amoled (mi9 lite a göre) fakat mi 9 lite daki mi9 un orjinal ekranı birebir aynısı. Ses Kalitesi mi9lite ın daha iyi 3,5mm çıkışı daha iyi bence 3000 e kadar alınabilecek bir fiyatı var.

Kalitesiz Amoled? Peki hocam saygılar.

Oyla:

cemee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 9T Pro, Onep
Konular
2
2635 TL olarak görüyorum fiyatını eğer o fiyat aralığında tavsiye istersen Mi 9T önerebilirim. Hiç bir telefonun Lite versiyonu alma - aldırma taraftarı değilim.
Mi 9t de lite versiyon gibi bir sey degil mi?

Oyla:

ibrahim98205

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ibrahim
Cihazım
mi 9t
Konular
3
Komedi.

Oyla:

a.p

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Adem
Cihazım
Mi9 Lite
Konular
12
Mi9 lite kullaniyorum kardeşim ekran süper oyun oynamam interneti yüzde 80 wifi de kullanıyorum sosyal media, haber ve forum steleri takılırım 9 :30 saat ekran süresi aldım en fazla oda daha %15 şarj var ortalama ise 8:30 9:00 saat arası alıyorum kamerası gündüz memnun eder gecede fena değil ama pekte birşey bekleme oyun oynamadigim için pek o konuda birşey diyemeyecegim android 10 kesin alır ben 11 bile alacağını düşünüyorum genellikle 2 yıl güncelleme veriyorlar ama MIUI arayüz guncellemesi mi daha uzun süre alır ki şuan hala eski telefonlara MIUI 11 verdi oradan sen kiyaslamani yap bu arada benim beklentim farklıdır seninki farklıdır seni memnun eden beni etmez beni memnun eden seni etmez beklintin ne onu iyi belirlemen lazım ama üzmez emin ol

Oyla:

Hanniballl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hamza
Cihazım
mi 9 lite
Konular
4
redmi 9t kullanıcıları ağlıyordu XD

Oyla:

Srhtozr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serhat
Cihazım
Mi 9 lite
Konular
4
Öncelikle mi 9 lite piyasaya cc9 olarka çıkmıştır pazarlama stratejisi açısından ismi lite da olsa özellikleri ile lite değildir lite yakın bile değildir. Bataryası çok iyi beni rahat 1,5 gün götürüyor az oyun oynarım ma sosyal medya haber siteleri vs gün boyu açıktır. Kamerası ortalamanın üstünde ve gece modu asl gcam aratmıyor. Android 10 gelir ma hemen gelmez zira telefon daha yeni çıktı. Ben 11 11 de 128 GB yi evofone garantili 2.350 gibi bir fiyata almıştım

Oyla:
Üst Alt