Yardım Sizce 13T Pro Alınır Mı?

Başkentli Müdür

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferhan
Cihazım
Mi 13T Pro
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
35
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 14
Telefon Modeli
Mi 10T Pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba bildiğiniz üzere bu hafta 13T Pro tanıtıldı ve mutlaka cihaz hakkında bilgisi olan ve inceleme videolarını seyreden vardır sizlere sormak istediğim ise yurtiçi olarak bu cihaz alınır mı? Bazı mağazalar ile görüştüm ellerinde lansman için gelen bütün cihazların satıldığını söylediler haftaya cihazların yeniden ve yeni fiyatı ile gelmesi bekleniyormuş.

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Mutlaka alanlar olacaktır ama ben şahsen, ne kadar iyi olursa olsun, Mediatek işlemcili olduğu için asla almazdım

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Oyla:

Başkentli Müdür

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferhan
Cihazım
Mi 13T Pro
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
35
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mutlaka alanlar olacaktır ama ben şahsen, ne kadar iyi olursa olsun, Mediatek işlemcili olduğu için asla almazdım

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
ben şahsen kendime ve eşime almayı düşünüyorum ciddi anlamda çünkü fotoğraf çekimi iyi olan ve işlemci yönünden seri bir cihaza ihtiyacım var yurtiçi cihazlar arasında bu fiyatta bana alına bilecek makul bir cihaz olarak göründü en çokta beni cezbeden yönü lecia kamera olması

Oyla:

webumut

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
w
Cihazım
w
Konular
34
Bende MTK işlemcili cihaz tavsiye etmem. Yurtiçi fiyat zaten aşırı pahalım yurtdışı modelleri içinde IMEI format atma silinme sıkıntısı oluyor. Türkiye de MTK ölü doğum benim fikrim

Oyla:

zggen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Özgen
Cihazım
Note 12 pro 5g
Konular
0
Merhaba bildiğiniz üzere bu hafta 13T Pro tanıtıldı ve mutlaka cihaz hakkında bilgisi olan ve inceleme videolarını seyreden vardır sizlere sormak istediğim ise yurtiçi olarak bu cihaz alınır mı? Bazı mağazalar ile görüştüm ellerinde lansman için gelen bütün cihazların satıldığını söylediler haftaya cihazların yeniden ve yeni fiyatı ile gelmesi bekleniyormuş.
Burda sizin telefondan beklentiniz önemli bu 13T serisinde leica işbirliği ile leica sensörler kullanıldı lansmanda gösterilen fotoğraflar güzel görünüyor fakat tecrübe eden birinin tecrübelerini dinlemek daha mantıklı olur işlemcinin batarya tüketimi nasıl olduğu oyun oynuyor iseniz oyun performansı nasıl olduğu gibi etkenler ayrıca MTK işlemcilerde de ısınma problemleri mevcut bu soruların cevabını biraz daha bekleyip kullanan yada tarafsız olarak yorum yapan youtube kanallarında uzun kullanım testi videoları izleyerek karar verebilirsiniz burda takdir sizin.

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
K60 Ultra ile aynı işlemciyi kullanıyor,9200+
Her ne kadar performanslı da görünse kullanan birkaç kişi ile konuştum,fazla ısınıyor ve beklenen performansı vermiyor dedi,Leica ortaklığı başarılı ancak,Skorpi Hocamın da dediği gibi Snapragon varken bu paralara MediaTek almak maalesef doğru bir karar olmayacaktır,en nihayetinde bu cihazlar Redmi.
Unutmayın, Xiaomi serisi alabilmek varken Redmi serisi cihaz hep ikinci tercih olmalı.Malzeme,Teknik Destek,Özellik, Güncelleme, Redmi cihazlarında hep bir tanesi mutlaka mahrum bırakılıyor.

Oyla:

ProYasinn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Öğrenci
Konular
62
K60 ultra yarı fiyat olacak ben olsam alicaksam onu alırım ama şahsen mediatek almam 9200+ çokta stabil değil duyduğum kadarıyla

Oyla:

mbak63

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
13 ultra
Konular
22
denemek icin k60 ultra alicm bulursam.ozellikler ayni zaten 13t proyla ufak tefek farklar .bende gecmisten beri mediatek islemciye cok sicak bakmiyorum .ama yabanci forumlarda 8 gen 2 den daha iyi diyenler var

Oyla:

Başkentli Müdür

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferhan
Cihazım
Mi 13T Pro
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
35
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
benim için öncelik kamera telefonda oyun vs oynayan biri değilim daha çok kullanım alanım fotoğraf ve video çekip düzenleme bundan dolayı bana almak mantıklı gibi geliyordu sizin yorumlarınızı okuyana kadar malum 2 adet telefon alacağım ve bu cihaz seviyesinde bütçem var tercihen yurtiçi kayıtlı olmasını istiyorum. Yd cihazlarda direnç olayı tedirgin ediyor istemsizce

Oyla:

mbak63

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
13 ultra
Konular
22
benim için öncelik kamera telefonda oyun vs oynayan biri değilim daha çok kullanım alanım fotoğraf ve video çekip düzenleme bundan dolayı bana almak mantıklı gibi geliyordu sizin yorumlarınızı okuyana kadar malum 2 adet telefon alacağım ve bu cihaz seviyesinde bütçem var tercihen yurtiçi kayıtlı olmasını istiyorum. Yd cihazlarda direnç olayı tedirgin ediyor istemsizce
hocam s23 ultraya ne dersiniz yurtdisi.server kaydi yapiliyor telefon açılmadan direnc vs olayi olmadan.ortalama kayitla beraber 30 a gelir 2 cihaz 60.10 k da cepte kalir.ben olsam oyle yapardim

Oyla:
Üst Alt