Hocama katılıyorum bedavaya premium tarayıcı vpn var reklam önleyici var özelleştirme seçenekleri çok kendinden whatsapp webi var karanlık tema varOpera browser. Kendi içinde VPN ve whatsapp web sekmesi olduğu için onu tercih ediyorum.
Ben de opera kullanıyorum başka tavsiyeler arıyordum aslındaHocama katılıyorum bedavaya premium tarayıcı vpn var reklam önleyici var özelleştirme seçenekleri çok kendinden whatsapp webi var karanlık tema var
Chrome, sanırım stock Android gibi özelleştirme çok az.Ben chome kullanıyorum arayüzünü güzel ve sade.
Optimal aslında az değil özelleştirmeleri , güç bakımından chrome çok iyi ancak yediği ramin kullandığı cpu'nun haddi hesabı yok laptop şarjını fena sömürüyorChrome, sanırım stock Android gibi özelleştirme çok az.
Hocam laptop u ben hiç sarjdan çıkarmıyorum 1 saat sürmüyor bitiyor batarya ölüOptimal aslında az değil özelleştirmeleri , güç bakımından chrome çok iyi ancak yediği ramin kullandığı cpu'nun haddi hesabı yok laptop şarjını fena sömürüyor
Benim 10 dakika gidiyor bataryasız kullanıyorum.Hocam laptop u ben hiç sarjdan çıkarmıyorum 1 saat sürmüyor bitiyor batarya ölü