Yardım Sistem Uygulamasını Değiştirme

yasinh37

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yasin
Cihazım
Redmi note 9s
Konular
23
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui12
Telefon Modeli
Poco F2 pro
Bootloader Kilidi
Açık
Herkese merhabalar. MIUI 12.5 and11 sürümünde çok çok başarılı bir kamera uygulamasi var. Ama sürümün kendi o kadar stabil değil. Ben MIUI 11 veya 12 (and10). Bu sürümlere 12.5 daki kamera uygulamasını yüklemek istiyorum lütfen yardım eder misiniz? Bayağı uğraştım bir çözüm bulamadım.Yani 12.5 deki kamera uygulaması ni başka sürümde nasıl çalıştırırin?

yasinh37

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yasin
Cihazım
Redmi note 9s
Konular
23
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
MIUI 12.5 rezalet arkadaşlar. Animasyonlar kasıyor. Uygulamalar geç açılıyor. Verimli değil. Ama tek ve tek iyi yönü kamerası inanılmaz iyileştirilmiş. Yok mu Arkadaşlar yardımcı olacak? 12.5 daki kamera sürümünü 12 veya 11 de kullanmak istiyorum

Oyla:

jitterprosu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
.
Cihazım
Oneplus 8 pro
Konular
60
hocam bu dediğinizi rom geliştiricileri yapmayı bilir o yüzden geç cevap alabilir veya alamayabilirsiniz :D

Oyla:

yasinh37

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yasin
Cihazım
Redmi note 9s
Konular
23
hocam bu dediğinizi rom geliştiricileri yapmayı bilir o yüzden geç cevap alabilir veya alamayabilirsiniz :D
Kime ulaşabilirim nasıl ulaşabilirim bilmiyorum :D Telefonu kullanamıyorum. Sd865 256GB 8GB ram var. MIUI 12.5 da sd450 2gb ram gibi çalışıyor resmen. Ama gel gör ki o kamera sürümü mükemmel. Bu sefer MIUI 11 veya 12 düz e geçiyorum. Kamera 3310

Oyla:

jitterprosu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
.
Cihazım
Oneplus 8 pro
Konular
60
Kime ulaşabilirim nasıl ulaşabilirim bilmiyorum :D Telefonu kullanamıyorum. Sd865 256GB 8GB ram var. MIUI 12.5 da sd450 2gb ram gibi çalışıyor resmen. Ama gel gör ki o kamera sürümü mükemmel. Bu sefer MIUI 11 veya 12 düz e geçiyorum. Kamera 3310
hocam benzer durumu mi 9 da yaşıyordum o yüzden biliyorum . ne sonda bıkıp en eski sürüme geçtim ve teli satana kadar orada kaldım :D

Oyla:

Canny1913

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Canny
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
2
Open Camera kullanmanı öneririm. Android 10 ve düşük sürümlerde çok iyi çalışıyor.

Oyla:

Decidueye

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan Savcı
Cihazım
Poco x3 pro
Meslek
Öğrenci
Konular
71
Hocam kendi magisk modülünüzü oluşturup kurabilirsiniz çalışır mı bilemem ama denenebilir.

Oyla:

yasinh37

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yasin
Cihazım
Redmi note 9s
Konular
23
Hocam kendi magisk modülünüzü oluşturup kurabilirsiniz çalışır mı bilemem ama denenebilir.
Nasıl yapacağım konusunda hiç bir bilgim yok. Camera dosyasını sistem den çekip atsam. Rica etsem bilginiz varsa hazırlayabilir misiniz size zahmet. Gerçekten çok minnettar kalırım

Oyla:

Decidueye

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan Savcı
Cihazım
Poco x3 pro
Meslek
Öğrenci
Konular
71
Nasıl yapacağım konusunda hiç bir bilgim yok. Camera dosyasını sistem den çekip atsam. Rica etsem bilginiz varsa hazırlayabilir misiniz size zahmet. Gerçekten çok minnettar kalırım
Google a yazarsanız nasıl yapılacağı var sadece gereken yere dosyayı atmanız gerek

Sanki forumdada bhunun konusu vardı eğer mod lar biliyorsa atarsa sevinirim

Oyla:

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Malesef bu dediğinizi yapamazsiniz çünkü beğendiğiniz kamera sizin gördüğünüz bir uygulamadan ibaret değil yazılımın içinde kamera kütüphanesi var o kütüphaneyi siz taşıyamazsınız kendinizi yormayın idarelik bi sürümde seçim yapın miui 13 bekleyin derim.

Oyla:
Üst Alt