Yardım Sistem Uygulaması yedeği Alma

assalat

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Assalat
Cihazım
Mi 8 Lite
Meslek
Öğretmen
Konular
23
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Crdroid 8.1
Telefon Modeli
Mi 6
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar. Uygulama yedeği alabildiğimiz bir çok program var fakat sorunumu çözemediler. Aosp rom'lardaki kamera uygulaması hoşuma gitmiyor ve miui kamera uygulamasını yedekleyip aosp rom'a kurmaya çalışıyorum ama başaramıyorum.

Crdroid 9.0 rom'undaki miui kamerayı yedek alıp Crdroid 8.1 sürümündeki kamera ile değiştirmeye çalıştım ama olmadı.

Kısacası Crdroid 8.1 kullanıyorum fakat miui kamera uygulaması kullanmak istiyorum. Yardımcı olabilecek birileri var mı? Şimdiden teşekkür ederim.

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Merhabalar. Uygulama yedeği alabildiğimiz bir çok program var fakat sorunumu çözemediler. Aosp rom'lardaki kamera uygulaması hoşuma gitmiyor ve miui kamera uygulamasını yedekleyip aosp rom'a kurmaya çalışıyorum ama başaramıyorum.

Crdroid 9.0 rom'undaki miui kamerayı yedek alıp Crdroid 8.1 sürümündeki kamera ile değiştirmeye çalıştım ama olmadı.

Kısacası Crdroid 8.1 kullanıyorum fakat miui kamera uygulaması kullanmak istiyorum. Yardımcı olabilecek birileri var mı? Şimdiden teşekkür ederim.
Yapmak istediğiniz işlem eşyanın tabiatına aykırı ve mümkün değil, birinin altyapısı MIUI, diğerinin ise AOSP, ancak yazılım altyap bilginiz varsa, kamerayı Port edip, MIUI 'ye entegre edip de çalışmasını sağlayabilirsiniz ancak

Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk

Oyla:

assalat

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Assalat
Cihazım
Mi 8 Lite
Meslek
Öğretmen
Konular
23
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yapmak istediğiniz işlem eşyanın tabiatına aykırı ve mümkün değil, birinin altyapısı MIUI, diğerinin ise AOSP, ancak yazılım altyap bilginiz varsa, kamerayı Port edip, MIUI 'ye entegre edip de çalışmasını sağlayabilirsiniz ancak

Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk
crdroid 9.0'da miui kamera var. yani aosp romlar için port edilmiş olmalı. 8.1 sürümünde ise farklı bir kamera kullanmış geliştirici. 9'da kullandığı portlanmış kamerayı 8.1'de kullanamaz mıyız?

Oyla:

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Hocam bende aynı sorundan dolayı MIUI tabanlı custom rom hariçi bir rom kullanmıyorum bu arada sadece apk'yı yedeklemeniz bir işe yaramayacaktır kamera uygulamasının bir sürü alt dosyası var. Ama magisk modulu olan kameralar var onlardan birisinin dosyasını yüklüyorum deneyebilirsiniz.

Ekli dosyalar

• MiuiCameraMod_V1.6.zip
    16,9 MB · Görüntüleme: 2
Oyla:

assalat

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Assalat
Cihazım
Mi 8 Lite
Meslek
Öğretmen
Konular
23
Hocam bende aynı sorundan dolayı MIUI tabanlı custom rom hariçi bir rom kullanmıyorum bu arada sadece apk'yı yedeklemeniz bir işe yaramayacaktır kamera uygulamasının bir sürü alt dosyası var. Ama magisk modulu olan kameralar var onlardan birisinin dosyasını yüklüyorum deneyebilirsiniz.
adam 9.0'da kullanmış kamerayı çok da hoşuma gitti ama 9.0 çok buglı. 8.1 versiyonunda kullandığı kameraya hiç ısınamadım. modülü deneyeceğim inşallah işe yarar. son çarem magisk modülleriydi zaten.

Oyla:

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
adam 9.0'da kullanmış kamerayı çok da hoşuma gitti ama 9.0 çok buglı. 8.1 versiyonunda kullandığı kameraya hiç ısınamadım. modülü deneyeceğim inşallah işe yarar. son çarem magisk modülleriydi zaten.
9 tabanlı romlar yeni çıktığı için buglu olması normal gelişmeye devam edecektir :)

Oyla:

assalat

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Assalat
Cihazım
Mi 8 Lite
Meslek
Öğretmen
Konular
23
Magisk modülü değil diye uyarı verdi bu dosya için.

Oyla:

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Yanlış hatırlıyorum demek ki hocam kusura bakmayın.

Bu linke göz atın

Oyla:

assalat

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Assalat
Cihazım
Mi 8 Lite
Meslek