Yardım sistem uygulaması yapınca çökme sorunu

Ahmet TR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9t pro
Konular
7
lucky pacht uygukaması ile fgl pro uygulamasını sistem uygulaması yapınca telefon acılmıyor yeni rom atınca acılıyır nasıl sistem uygulaması yaparım çökmeden

nosteamv1

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şevket
Cihazım
Xperia XA
Meslek
Tekniker
Konular
21
Lucky patcher ile değil de normal root explorer ile veya dengi program ile system/app veya priv-appa atın aynısı olursa yine uygulamada sorun vardır ya da sistemin açılmasına engel oluyordur

Oyla:

bugrakoc35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buğra
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Belediyeci
Konular
3
ES File Explorer uygulamasını açın ve sol kısımdan kaydırma hareketi yapın. Buradan Root Explorer seçeneğini etkinleştirin. Uyarı ekranı gelirse root erişimi için izin verin.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Uygulamada ana dizini görüntülemelisiniz. Bunun için üst kısımda dizini gösteren yerdeki / simgesine dokunun.

Buradan Data ve daha sonra App klasörüne gidin. Cihazda kurulu uygulamaların klasörlerini göreceksiniz. Sistem uygulaması olarak tanımlamak istediğiniz uygulamanın klasörüne uzun dokunun ve Cut / Kes seçeneğini kullanın.

Tekrar / dizinine gidin ve System klasörünü açın. Buradan App klasörüne gidin, kestiğiniz klasörü yapıştırın. Bu işlem uygulamayı sistem uygulaması yapıyor ancak izinlerde de düzenlemeler yapmanız gerekmekte.

Taşıdığınız klasöre uzun dokunun, Properties ile devam edin. Permissions seçeneğinin yanındaki Change butonuna dokunun. Read, Write ve Execute işlevleri için izinleri sağlayın. Aynı işlemi dizindeki APK dosyasına da uygulayın.

Bu sekildede deneyebilirsiniz

Akıllı telefonunuzu yeniden başlatın. İlgili uygulama sistem uygulaması halini alacaktır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Önceki sürümler çalışmıyordu sonrakileri bilemem ama yine de çalışmaması gerek
Olabilir hocam anladim

Oyla:

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
42
lucky pacht uygukaması ile fgl pro uygulamasını sistem uygulaması yapınca telefon acılmıyor yeni rom atınca acılıyır nasıl sistem uygulaması yaparım çökmeden
İnceleyin hocam

MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Ahmet TR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9t pro
Konular
7
ES File Explorer uygulamasını açın ve sol kısımdan kaydırma hareketi yapın. Buradan Root Explorer seçeneğini etkinleştirin. Uyarı ekranı gelirse root erişimi için izin verin.

Uygulamada ana dizini görüntülemelisiniz. Bunun için üst kısımda dizini gösteren yerdeki / simgesine dokunun.

Buradan Data ve daha sonra App klasörüne gidin. Cihazda kurulu uygulamaların klasörlerini göreceksiniz. Sistem uygulaması olarak tanımlamak istediğiniz uygulamanın klasörüne uzun dokunun ve Cut / Kes seçeneğini kullanın.

Tekrar / dizinine gidin ve System klasörünü açın. Buradan App klasörüne gidin, kestiğiniz klasörü yapıştırın. Bu işlem uygulamayı sistem uygulaması yapıyor ancak izinlerde de düzenlemeler yapmanız gerekmekte.

Taşıdığınız klasöre uzun dokunun, Properties ile devam edin. Permissions seçeneğinin yanındaki Change butonuna dokunun. Read, Write ve Execute işlevleri için izinleri sağlayın. Aynı işlemi dizindeki APK dosyasına da uygulayın.

Bu sekildede deneyebilirsiniz

Akıllı telefonunuzu yeniden başlatın. İlgili uygulama sistem uygulaması halini alacaktır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Olabilir hocam anladim
hocam system app ye yapıştırınca gözükmüyor klasör

Oyla:
Üst Alt