Yardım Sistem Uygulaması Kaldırınca Fastboot Moda Giriyor

alperyuceer

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alper
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
12
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Redmi Note 7 Global V12.0.1.0.QFGMIXM
Telefon Modeli
Redmi Note 7 Global V12.0.1.0.QFGMIXM
Bootloader Kilidi
Açık
Redmi note 7 cihazım var ve ilk defa rootlamaya karar verdim bugün. Sabah boatloaderı açtım falan ardından twrpyi kurdum ve magisk ile rootu attım her şey iyi hoştu, root atmışken bikaç sistem uygulaması kaldırıyım dedim ve Chrome ve Mi tarayıcıyı kaldırdım (system app remover "google playden") ve yeninden başlatınca fastboot moduna girdi ne yaparsam yapıyım her seferinde bu ekran geldi. Neyse gittim MiFlash ile stock rom kurdum, Orangefox ile kurdum en son Magiski (twrp şifre istemeye başladı ve dosyalar gözükmüyordu). Root checker yaptım ve root vardı. 2 3 Kere cihazı yeniden başlattım ve sıkıntısızdı. Yine chrome ve mi tarayıcıyı kaldırdım ve mutlu son yine fastboot ekranı geldi. Bu sorun uygulamadan mı kaynaklı benden mi kaynaklı çözemedim. Başka root gerektiren uygulamalar kullanırsam da böyle sorun yaşayacak mıyım?

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Global romda bu işlemler genel olarak sıkıntı çıkarır. Xiaomi.eu stabil rom yükleyebilirsiniz hem gereksiz uygulamaları kaldırmak zahmetine girmemiş olursunuz hemde kaldırmak istediğiniz uygulamalar sorun çıkarmaz. Twrp şifre ister yada dosyalar görünmezse format data ile çözebilirsiniz.

Oyla:

Mohan41

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mücahit
Cihazım
Xiaomi Mi 10T
Meslek
Kalite Teknisyeni
Konular
26
lucky patcher ile kaldırmak yerine devre dışı bırak (dondur) hem uygulama arkada çalışmaz hemde telefon fastbota girmez

Oyla:
Üst Alt