Yardım Sistem uygulamaları güncelleme bölümünün boş olması

maviates78

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
miui 11.0.8
Telefon Modeli
redmi note 7
Bootloader Kilidi
Açık
Redmi Note7 telefonuma mi flash tool kullanarak fastboot dosyaları ile hem miui 12.5.3 hem de miui 11 kurduğum zaman sistem uygulama güncelleme bölümüne hiç güncelleme gelmiyor. Bütün uygulamalar güncel diyor. Bunun bir çözümü var mı? Şimdiden yardım için teşekkürler

gungorce

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Güngör
Cihazım
LG G3
Konular
8
Redmi Note7 telefonuma mi flash tool kullanarak fastboot dosyaları ile hem miui 12.5.3 hem de miui 11 kurduğum zaman sistem uygulama güncelleme bölümüne hiç güncelleme gelmiyor. Bütün uygulamalar güncel diyor. Bunun bir çözümü var mı? Şimdiden yardım için teşekkürler
Hocam bölgeyi değiştirip dener misiniz ?
Uygulama güncelleme bölümünde güncellemeleri yaptıktan sonra bölgeyi eski haline getirebilirsiniz.

Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Güncellemeleri elle yüklemeyi deneyebilirsiniz, cihazınızda magisk yüklüyse tabii. Aşağıdaki konuyu inceleyebilirsiniz

Son düzenleme:
Oyla:

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
31
Çok ilginçtir ki mi mix 3 cihazımda aynı problemi bende yaşamaktayım. Bi kaç yöntem denedim ama yok olmuyor.

Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Çok ilginçtir ki mi mix 3 cihazımda aynı problemi bende yaşamaktayım. Bi kaç yöntem denedim ama yok olmuyor.
Üstteki konuyu uygulayabilirsiniz. Cihazda root varsa anlattığım şekilde güncellemeleri kurabilirsiniz.

Oyla:

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
31
Üstteki konuyu uygulayabilirsiniz. Cihazda root varsa anlattığım şekilde güncellemeleri kurabilirsiniz.
Maalesef cihazda root yok. Birde o kadar güncellemeyi elle kurmak ve konu takip etmek zor. Otomatik güncelleme gelmesi daha rahat ve iyi olacaktır. Teşekkürler yine de.

Oyla:

maviates78

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bölgeyi değiştirince güncelleme geliyor. Ama çok saçma geçen hafta gelen güncellemeler bu hafta gelmiyor bölge Türkiye olunca bölge değiştirince saçma sapan uygulamalar yükleniyor kendi kendine

Oyla:

sahin5289

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Şahin
Cihazım
POCO X7 PRO
Konular
6
Bende de aynı sorun var sanırım Türkiye güncelleme bölgesinde sıkıntı var bölgeyi Endonezya veya hindistan yapıp güncelledikten sonra eski haline getiriyorum

Oyla:
Üst Alt