Yardım Sistem Silindi Fastboot ile yüklenmiyor

Bilal93

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bilal
Cihazım
Mİ MİX 2
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Lineage 15.1
Telefon Modeli
mi mix 2
Bootloader Kilidi
Açık
İyi akşamlar telefonumda Lineage vardı. Sonrasında fastboot ile stock rom yüklemeye çalıştım olmadı. Bu arada açılırken unlocked yazıyor. BL kilidi açık olmalı. Ancak rom yükleyemediği gibi eski rom da silinmiş durumda. Sonrasında twrpye girip Lineageyi tekrar yükleyim dedim bu seferde şifre sordu. Normalde twrpye girerken telden şifreleri kaldırıp öyle giriyodum ancak unutmuşum. bende wipe yaptım bu seferde işletim sistemi silindi. Şimdi telefonu açtığımda fastboot ekranında geliyor. Miflash ile de yüklenmiyor.

Ekli dosyalar

• capture(1).png
    capture(1).png
    13,5 KB · Görüntüleme: 47

Bilal93

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bilal
Cihazım
Mİ MİX 2
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bildiğim kadarıyla Bl kilidi kapalı olduğunda miflash tool çalışmaz.Rehber - Xiaomi Tool İle Bootloader Kilidini Açmadan Rom Kurma belki bu konu yardımcı olur. Çok geçmiş olsun. Umarım hemen çözüme ulaşırsınız.
Hocam tesekkur ederim oncelikle. Telefona usb bellek uzerinden tekrar lineage os kurdum suan kullanabiliyorum. Ancak amacim stock roma geri donmek ve donemiorum. Acilirken alt tarafta unlocked yaziyor. Bl kilidi acik oldugu anlamina gelmiyormu bu?? Yani baska bir yontem yok herhalde stock rom ve recoveryie donmenin. Suan cidden yardima ihtiyacim var gibi.

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Hocam tesekkur ederim oncelikle. Telefona usb bellek uzerinden tekrar lineage os kurdum suan kullanabiliyorum. Ancak amacim stock roma geri donmek ve donemiorum. Acilirken alt tarafta unlocked yaziyor. Bl kilidi acik oldugu anlamina gelmiyormu bu?? Yani baska bir yontem yok herhalde stock rom ve recoveryie donmenin. Suan cidden yardima ihtiyacim var gibi.
Unlocked yazıyorsa bl kilidin açıktır hocam.şu lineage gibi romları sevmiyorum ben çünkü başka roma geçince dünya kadar uğraştırıyor.hocam sana tavsiyem twrp ye girip tele format atman sonra da pc den tele eu rom at eu rom yükle.birkaç gün teli kullan tel kendine geldin sonra stock roma geçersin.bence en sıkıntısız custom rom eu beta romlar.haftalık olanı tavsiye ederim

Oyla:

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.268
İyi akşamlar telefonumda Lineage vardı. Sonrasında fastboot ile stock rom yüklemeye çalıştım olmadı. Bu arada açılırken unlocked yazıyor. BL kilidi açık olmalı. Ancak rom yükleyemediği gibi eski rom da silinmiş durumda. Sonrasında twrpye girip Lineageyi tekrar yükleyim dedim bu seferde şifre sordu. Normalde twrpye girerken telden şifreleri kaldırıp öyle giriyodum ancak unutmuşum. bende wipe yaptım bu seferde işletim sistemi silindi. Şimdi telefonu açtığımda fastboot ekranında geliyor. Miflash ile de yüklenmiyor.

Bu yüklemede sorun yok ama siz bitmesini beklememişsiniz sanırım . Kurulum biraz uzun sürebilir.

Oyla:

Bilal93

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bilal
Cihazım
Mİ MİX 2
Konular
3
Bu yüklemede sorun yok ama siz bitmesini beklememişsiniz sanırım . Kurulum biraz uzun sürebilir.
Hocam bu belki 5. Denemem yani ordaki 95sn yi 600 kusur olarak gordugum de oldu. Bir turlu bitmiyor. İnternette bakiyorum max 100 sn suruyor bendeki uzayip gidiyor bilemiyorum belki de dediginiz gibi daha fazla beklemem lazim

Oyla:

Bilal93

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bilal
Cihazım
Mİ MİX 2
Konular
3
Unlocked yazıyorsa bl kilidin açıktır hocam.şu lineage gibi romları sevmiyorum ben çünkü başka roma geçince dünya kadar uğraştırıyor.hocam sana tavsiyem twrp ye girip tele format atman sonra da pc den tele eu rom at eu rom yükle.birkaç gün teli kullan tel kendine geldin sonra stock roma geçersin.bence en sıkıntısız custom rom eu beta romlar.haftalık olanı tavsiye ederim
Anladim hocam. Dediklerinizi deneyecegim. İnsallah mi flash tool bir sıkıntı cikarmaz cunku 10. Denemem olacak belki de :) .

Oyla:

serkan_esk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Sagit
Konular
9
Hocam flash toolla kurma twrp ile eu rom kur daha sonra stock roma geçersin

Oyla:

Bilal93

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bilal
Cihazım
Mİ MİX 2
Konular
3
Hocam flash toolla kurma twrp ile eu rom kur daha sonra stock roma geçersin
Peki bu stock roma gecme isleminde miflashmi kullanayim? Cunku twrp ile yapinca recovery stock olmuyor. Amacim komple stocka donup daha da bu rom islerini bitirmek :D bundan once iphone vardi sıkılıp rom isleri icin android aldim ama artik cince gibi gelior cogu sey gozum de yemiyor acikcasi

Oyla:

serkan_esk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Sagit
Konular
9
stock geçişte flash tool telefonun recoverysi ile yapılan geçişten çok daha temiz iş çıkartıyor.

Oyla:
Üst Alt