- Adım
- Asus Adam
- Cihazım
- Nokia 216
- Konular
- 4
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- AOSP rom
- Telefon Modeli
- Xiaomi mi note 3 ( Jason)
- Bootloader Kilidi
- Açık
Cihazımdam yedeği geri yükleme işlemini yapmaya çalıştığım zaman 'sistem salt okunur bağlanmış' hatası alıyorum. Sonra biraz forumda gezdim bu sorunu başka yaşayan birisi var mı diye aşağıda linkini bırakacağım konuya denk geldim. Konuda söylenen ne varsa yaptım ama bu defa 'başarılı' yazısı yazıyor cihazı yeniden başlattığım zaman mi logosu gelip sürekli kendini yeniden başlatıyor ama cihaz açılmıyor yani anlayacağınız bootloop'a giriyor. Cihazıma her zaman temiz kurulum yapar dahili depolama dahil olmak üzere her şeyi silerim. Sildikten daha sonra cihazı kurtarma menüsünden yeniden başlat dediğim zaman orada ki yazıyı tam hatırlamıyorum ama salt okunur bırak vardı bir de değişiklikleri uygulamak için kaydırın diye iki seçenek çıkıyor. Her zaman sistemi salt okunur bırak diyordum bu defa sistemi salt okunur bırakma dersem problem çözülür mü? Ya da verebileceğiniz başka tavsiye var mı?
forum.miuiturkiye.net
Yardım - TWRP ile Geri Yükleme Sorunsalı
Önceden twrp ile aldığım yedeği geri yüklemeye çalıştığımda bölümler salt okunur diye uyarı veriyor ve geri yükleme yapmıyor. " Firmware geri yüklenemiyor -- salt okunur bağlanmış " hatası veriyor Yardımcı olabilecek forumdaşlara şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum....
![forum.miuiturkiye.net](https://forum.miuiturkiye.net/data/assets/logo/xiaomi-logo-freelogovectors.net_-400x400.png)