Yardım Sistem salt okunur bağlanmış hatası

Asus Adam

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Asus Adam
Cihazım
Nokia 216
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
AOSP rom
Telefon Modeli
Xiaomi mi note 3 ( Jason)
Bootloader Kilidi
Açık
Cihazımdam yedeği geri yükleme işlemini yapmaya çalıştığım zaman 'sistem salt okunur bağlanmış' hatası alıyorum. Sonra biraz forumda gezdim bu sorunu başka yaşayan birisi var mı diye aşağıda linkini bırakacağım konuya denk geldim. Konuda söylenen ne varsa yaptım ama bu defa 'başarılı' yazısı yazıyor cihazı yeniden başlattığım zaman mi logosu gelip sürekli kendini yeniden başlatıyor ama cihaz açılmıyor yani anlayacağınız bootloop'a giriyor. Cihazıma her zaman temiz kurulum yapar dahili depolama dahil olmak üzere her şeyi silerim. Sildikten daha sonra cihazı kurtarma menüsünden yeniden başlat dediğim zaman orada ki yazıyı tam hatırlamıyorum ama salt okunur bırak vardı bir de değişiklikleri uygulamak için kaydırın diye iki seçenek çıkıyor. Her zaman sistemi salt okunur bırak diyordum bu defa sistemi salt okunur bırakma dersem problem çözülür mü? Ya da verebileceğiniz başka tavsiye var mı?

veliahht

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NAZİF
Cihazım
Mİ_6
Meslek
İŞSİZ
Konular
3
Twrp değiştirmeyi denedinmi ayrıca yedeği aldığın twrp ile geri dönüş yap ve şu salt okunur meselesi deneyip görmelisin bende de mi not 3 aynı sorunlardan muzdarip tim pc ye yedekle sistemi var forumda onda en azından istikrar var şimdiden geçmiş olsun

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Asus Adam

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Asus Adam
Cihazım
Nokia 216
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Twrp değiştirmeyi denedinmi ayrıca yedeği aldığın twrp ile geri dönüş yap ve şu salt okunur meselesi deneyip görmelisin bende de mi not 3 aynı sorunlardan muzdarip tim pc ye yedekle sistemi var forumda onda en azından istikrar var şimdiden geçmiş olsun

İlk öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Yedeği aldığım TWRP ile dönüş yapıyorum zaten ama yine aynı sorun. Bir de bilgisayara yedekle derken neyi kastettiniz? Telefondan yedeği alıp, bilgisayara atmayı mı? Yoksa TWRP de direk yedeği bilgisayara bağladıktan sonra bilgisayara atan bir özellik mi var? Şunu da belirtmem lazım yedekleri bilgisayardan TWRP'ye atarken bilgisayar hata veriyor. Mesela dosya 15 GB ise 13 GB'si atılıyor. TWRP sürümümü değiştirmemi söylemişsiniz TWRP üzerinden biliyorsunuz ki güncelleme yapılıyor fakat Downgrade yapılıyor mu bilmiyorum bunun hakkında bir bilginiz var mı? Çünkü bilgisayarda TWRP'yi atmamı sağlayacak sürücüler kurulu değil. Ayrıca siz hangi TWRP sürümünü kullanıyorsunuz?

Oyla:

Asus Adam

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Asus Adam
Cihazım
Nokia 216
Konular
4

Hocam bu arada TWRP üzerinden downgrade yapılıyormuş. 3.4.0.0 sürümüne döndüm ve yedekleri sorunsuz yüklüyorum. Eğer problem yaşayan arkadaş olursa 3.4.0.0 sürümünü denesin. Size de tekrardan teşekkür ediyorum.

Oyla:

veliahht

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NAZİF
Cihazım
Mİ_6
Meslek
İŞSİZ
Konular
3
İlk öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Yedeği aldığım TWRP ile dönüş yapıyorum zaten ama yine aynı sorun. Bir de bilgisayara yedekle derken neyi kastettiniz? Telefondan yedeği alıp, bilgisayara atmayı mı? Yoksa TWRP de direk yedeği bilgisayara bağladıktan sonra bilgisayara atan bir özellik mi var? Şunu da belirtmem lazım yedekleri bilgisayardan TWRP'ye atarken bilgisayar hata veriyor. Mesela dosya 15 GB ise 13 GB'si atılıyor. TWRP sürümümü değiştirmemi söylemişsiniz TWRP üzerinden biliyorsunuz ki güncelleme yapılıyor fakat Downgrade yapılıyor mu bilmiyorum bunun hakkında bir bilginiz var mı? Çünkü bilgisayarda TWRP'yi atmamı sağlayacak sürücüler kurulu değil. Ayrıca siz hangi TWRP sürümünü kullanıyorsunuz?

Oyla:

veliahht

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NAZİF
Cihazım
Mİ_6
Meslek
İŞSİZ
Konular
3
pc ye nasıl yedek alacağını bu anlatım da var 2 kere beni kurtardı bu uygulama

Oyla:

Asus Adam

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Asus Adam
Cihazım
Nokia 216
Konular
4
pc ye nasıl yedek alacağını bu anlatım da var 2 kere beni kurtardı bu uygulama

Hocam, teşekkürler fakat linke tıkladığım zaman tapatalk sayfasına yönlendiriyor.

Oyla:
Üst Alt