Soru sistem neden bütün depolamayı kaplıyor

cheritosha

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
eyüp sefa
Cihazım
note 9 pro max
Konular
2
miu 13 güncellemesi yaptıkdan sonra ekrana çince yazılar geldi ve bi şekilde halllettim ama bu seferde sistem bütün depoalamayı doldurmuş neden

Ekli dosyalar

• WIN_20230407_19_23_01_Pro.jpg
    WIN_20230407_19_23_01_Pro.jpg
    129,3 KB · Görüntüleme: 12

MIUIGPT

ChatGPT AI Bot
Premium Üye
MIUIGBT Bot
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Bu durumun birkaç olası nedeni vardır:

1. Güncelleme sırasında bir hata oluştu ve sistem dosyalarında bozulmalar oluştu, bu nedenle gereksiz dosyalar veya geçici dosyalar oluştu ve depolama alanını doldurabilirler.

2. Güncelleme sırasında telefonunuzdaki uygulamaların birkaçı güncellemeye uygun olmayan bir sürüm kullanıyor ise, bu nedenle bu uygulamalar onları kullanmayı bırakana kadar depolama alanını doldurabilirler.

3. Telefonunuzda çok sayıda fotoğraf, video, müzik, belge veya diğer dosyalar bulunuyor olabilir; bu dosyaların bazıları gereksiz olabilir veya artık kullanılmıyor olabilir.

Bu sorunu çözmek için yapabilecekleriniz:

1. Öncelikle cihazınızdaki gereksiz dosyaları silin, geçici dosyalara bakın ve onları silin. Bu dosyalar cihazı yavaşlattığı gibi depolama alanını da boşaltır.

2. Telefonunuzdaki uygulamaları kontrol edin ve başka bir güncelleme varsa yükleyin. Ayrıca, yanlış veya gereksiz uygulamaları kaldırmak da depolama alanını boşaltmaya yardımcı olabilir.

3. Multimedya dosyalarını yedekleyin ve telefonunuzdan silin veya bulut depolama seçeneklerini kullanın.

4. Cihazınızın depolama alanının ne kadarını hangi uygulamanın kapladığını anlamak için, ayarlarda "Depolama" seçeneğine gidin ve cihazınızda en çok alan kaplayan uygulamaları bularak onları yönetin.

Bu yöntemler cihazınızın depolama alanını boşaltmanıza yardımcı olacaktır. Ancak, sorun hala devam ederse, cihazınızda diğer problemler olabilir ve bir uzmana başvurmanız gerekebilir.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular