Yardım Sistem navigasyon menüsü kayıp

yaserunal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yasin ünal
Cihazım
redmi note 7
Konular
2
Basit moda geçtim tekrar normal moda geçiş yaptım, navigasyon tuşları geldi. Ayarlardan ana ekran altında sistem navigasyon tuşu menüsü vardı kayıp oldu. Navigasyon tuşlarını kullanmak istemiyorum. Ayarlar aramasına yazıyorum çıkmıyor. Yardım ederseniz sevinirim.

KGBeast

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
akın
Cihazım
mi9t
Konular
18
ayarlar>anaekran>sistem navigasyonu bi kontrol eder misiniz? pardon hocam anaekrana girmişsiniz kendi cihazımı basit moda alıp size bilgi vericem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

basit moda gir çık yaptım ancak bende sorun çıkmadı. hangi sürümdesiniz acaba?

bir de ayarlar>ekayarlar> en aşağıda diğer ayarlara mı ihtiyacınız var diyor oradan 'tam ekran görünüm' sekmesini öneriyor oradan istediğiniz ayarlara ulaşabilmeniz lazım. miui sürümüm 12.1.4

Son düzenleme:

yaserunal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yasin ünal
Cihazım
redmi note 7
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ayarlar>anaekran>sistem navigasyonu bi kontrol eder misiniz? pardon hocam anaekrana girmişsiniz kendi cihazımı basit moda alıp size bilgi vericem

basit moda gir çık yaptım ancak bende sorun çıkmadı. hangi sürümdesiniz acaba?

bir de ayarlar>ekayarlar> en aşağıda diğer ayarlara mı ihtiyacınız var diyor oradan 'tam ekran görünüm' sekmesini öneriyor oradan istediğiniz ayarlara ulaşabilmeniz lazım. miui sürümüm 12.1.4
Yaptım teşekkür ederim arama kısmına yazdığım halde ismini, çıkmadı. Tek tek girip bütün menüye öyle buldum.

Üst Alt