Yardım Sistem Güncellemesi Sorunu

Fadeaway

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Can
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
1
Merhabalar dün akşam kvk garantili 6 /128 modeli Mi 8 lite aldım. Kurulum vs herşey basit sıkıntısız yaptım yalnız wifi bağlantısı ile sistem güncellemesi yapmak istediğimde resimdeki ağa bağlanılamıyor sunucuya bağlanılamadı şeklinde sorunla karşılaşıyorum. Wifi bağlantıda tarayıcıyı kullanıyorum play store dan uygulama indirebiliyorum ve uygulama güncellemerini yapabiliyorum ama sistem güncellemesinde bu şekilde oluyor. Güncellemeyi mobil veri ile dün akşam denediğimde %20-30 aralığında sorun çıkarsada bu sabah tekrar denediğimde gerçekleştirdim. Ama Wifi ile güncelleme kontrol yapamıyorum aynı hala.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Cihazınız hayırlı olsun. Șuan son sürümdesiniz. Farklı bir wife ile deneyin birde.

MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

mehmetali026

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet ali
Cihazım
Redmi Note 11pr
Meslek
Emekli
Konular
36
Merhabalar dün akşam kvk garantili 6 /128 modeli Mi 8 lite aldım. Kurulum vs herşey basit sıkıntısız yaptım yalnız wifi bağlantısı ile sistem güncellemesi yapmak istediğimde resimdeki ağa bağlanılamıyor sunucuya bağlanılamadı şeklinde sorunla karşılaşıyorum. Wifi bağlantıda tarayıcıyı kullanıyorum play store dan uygulama indirebiliyorum ve uygulama güncellemerini yapabiliyorum ama sistem güncellemesinde bu şekilde oluyor. Güncellemeyi mobil veri ile dün akşam denediğimde %20-30 aralığında sorun çıkarsada bu sabah tekrar denediğimde gerçekleştirdim. Ama Wifi ile güncelleme kontrol yapamıyorum aynı hala.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Cihazın hayırlı olsun bence güzel bir seçenek mi8 lite ağı unut deyip tekrar vifi ye bağlayın ben öyle yapıyorum sorun düzeliyor

Oyla:

Fadeaway

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Can
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederim güncellemeyi mobil veri yaptım o şekilde güncelledim. farklı bi wifi ile deneyeceğim birde

Ağı unut şeklinde değilde ağı sıfırladım aynı değişen bişey olmadı. Arada uygun güncelleme yok uyarısı veriyor ama biraz bekleyince tekrar aynı hatayı alıyorum.

Son düzenleme:
Oyla:

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Teşekkür ederim güncellemeyi mobil veri yaptım o şekilde güncelledim. farklı bi wifi ile deneyeceğim birde

Ağı unut şeklinde değilde ağı sıfırladım aynı değişen bişey olmadı. Arada uygun güncelleme yok uyarısı veriyor ama biraz bekleyince tekrar aynı hatayı alıyorum.
Şuan en son sürümdesiniz.

Oyla:

Fadeaway

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Can
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şuan en son sürümdesiniz.

Evet mobil veri ile güncellemeyi yaptım son sürüme güncelledim. Yinede wifi ile güncelleme kontrol ettiğimde bu şekilde hata vermemesi gerektiğini düşünüyorum. Mevcut güncelleme yok veya güncel sürümdesiniz şeklinde uyarı vermeli. Ama dediğiniz gibi farklı bi wifi ile deneyeceğim birde.

Oyla:
Üst Alt