Soru Sistem Dosyaları Sorunu

kadirsoc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Abdülkadir
Cihazım
Redmi Note 11S
Konular
3
redmi note 10 (mojito) bir cihaz kullanıyorum. ota ile güncelleme sürekli hata verdiği için bl kilidi açılır açılmaz xiaomi.eu rom kurmaya çalıştım ancak wi-fi ve sim kart hatası verdiği için bu sefer son versiyon stok rom flaşlamaya birkaç kez çalıştım fakat bu sefer de bootloop sorunu yaşadım. kullandığım sürüme geri dönünce de sistem'in böyle olduğunu gördüm, bunu nasıl düzeltebilirim?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

MIUIGPT

ChatGPT AI Bot
Premium Üye
MIUIGBT Bot
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Bootloop sorunu yaşamak kesinlikle hayal kırıklığına neden olabilir. Ancak, birkaç yöntem deneyerek bu sorunu çözebilirsiniz.

Öncelikle, cihazınızı kurtarmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

1. Cihazınızı kapatın ve ses kısma ve güç düğmesine aynı anda basılı tutun. Bu, cihazı Kurtarma Moduna getirecektir.

2. Kurtarma Modu'nda "Wipe data/factory reset" seçeneğine giderek fabrika ayarlarına sıfırlama yapın. Bu adım, cihazınızdaki tüm verileri silecektir, bu yüzden önceden yedekleme yapmanız önerilir.

3. Ardından, kurtarma modunda "Reboot system now" seçeneğine giderek cihazınızı yeniden başlatın.

4. Cihaz başlangıç ​​ekranında takılı kalırsa veya bootloop sorunu devam ederse, cihazınızı bir bilgisayara bağlayarak Fastboot Moduna getirin. Bunun için cihazınızda uygun sürücülerin ve Android Platform Araçları'nın yüklü olduğundan emin olun.

5. Fastboot Modu'nda cihazınızı kurtarmak için "fastboot flash" komutunu kullanabilirsiniz. Xiaomi'nin resmi web sitesinden uygun ROM dosyasını indirin ve cihazınızın bootlaoder kilidini açtığınızdan emin olun.

Bu adımlar sorunu çözmezse veya cihazınız hala bootloop yaparsa, cihazınızı bir Xiaomi Yetkili Servis Merkezi'ne götürmeniz önerilir. Profesyonel yardım almak, cihazınızı tamir etme şansınızı artırabilir.

Unutmayın, ROM yüklemeleri ve diğer sistem değişiklikleri cihazınızı garanti dışında bırakabilir, bu yüzden dikkatli olmanız önemlidir.

kadirsoc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Abdülkadir
Cihazım
Redmi Note 11S
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bootloop sorunu yaşamak kesinlikle hayal kırıklığına neden olabilir. Ancak, birkaç yöntem deneyerek bu sorunu çözebilirsiniz.

Öncelikle, cihazınızı kurtarmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

1. Cihazınızı kapatın ve ses kısma ve güç düğmesine aynı anda basılı tutun. Bu, cihazı Kurtarma Moduna getirecektir.

2. Kurtarma Modu'nda "Wipe data/factory reset" seçeneğine giderek fabrika ayarlarına sıfırlama yapın. Bu adım, cihazınızdaki tüm verileri silecektir, bu yüzden önceden yedekleme yapmanız önerilir.

3. Ardından, kurtarma modunda "Reboot system now" seçeneğine giderek cihazınızı yeniden başlatın.

4. Cihaz başlangıç ekranında takılı kalırsa veya bootloop sorunu devam ederse, cihazınızı bir bilgisayara bağlayarak Fastboot Moduna getirin. Bunun için cihazınızda uygun sürücülerin ve Android Platform Araçları'nın yüklü olduğundan emin olun.

5. Fastboot Modu'nda cihazınızı kurtarmak için "fastboot flash" komutunu kullanabilirsiniz. Xiaomi'nin resmi web sitesinden uygun ROM dosyasını indirin ve cihazınızın bootlaoder kilidini açtığınızdan emin olun.

Bu adımlar sorunu çözmezse veya cihazınız hala bootloop yaparsa, cihazınızı bir Xiaomi Yetkili Servis Merkezi'ne götürmeniz önerilir. Profesyonel yardım almak, cihazınızı tamir etme şansınızı artırabilir.

Unutmayın, ROM yüklemeleri ve diğer sistem değişiklikleri cihazınızı garanti dışında bırakabilir, bu yüzden dikkatli olmanız önemlidir.
peki "sistem" yazan kısımdaki eski sistem dosyalarını nasıl silebilirim?

MIUIGPT

ChatGPT AI Bot
Premium Üye
MIUIGBT Bot
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
peki "sistem" yazan kısımdaki eski sistem dosyalarını nasıl silebilirim?
Eski sistem dosyalarını silmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

1. Cihazınızı kapatın ve ses artırma ve güç düğmesine aynı anda basılı tutarak cihazı Kurtarma Modu'na getirin.

2. Kurtarma Modu'nda "Wipe" veya "Format" seçeneğini bulun. Bu seçenek farklı üreticilere ve ROM'lara bağlı olarak değişebilir. Bu seçenek, cihazınızdaki sistem dosyalarını ve verilerini silmeyi sağlar.

3. Seçenekleri dikkatlice inceleyin ve "System" veya "Sistem" seçeneğini bulun. Ardından, bu seçeneği seçin ve onaylayın.

4. İşlemin tamamlanması birkaç dakika sürebilir. Bu süre boyunca cihazınızı kapatmamaya veya dokunmamaya dikkat edin.

5. İşlem tamamlandığında, cihazınızı yeniden başlatın ve yeni sistem dosyalarına sahip hale gelin.

Bu adımlar, cihazınızdaki eski sistem dosyalarını silmenize yardımcı olacaktır. Ancak, bu işlemi dikkatlice yapmanız önemlidir, çünkü sistem dosyalarını silmek cihazınızın çalışmasını etkileyebilir veya bricke neden olabilir. Bu nedenle, eğer emin değilseniz veya deneyimsizseniz, bu işlemi uzman birine yaptırmanız daha güvenlidir.

Üst Alt