Yardım Sistem başlatıcı sorunu

batuhan111

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
metin
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Emekli
Konular
11
Redmi note 7 cihazımda global miui 11.0.5.0 sürümü yüklü.Problemim birden sistem launcherın yanına birden fazla launcher yüklediğimde (örneğin poco veya nova launcher gibi) varsayılan ana ekran seçimi yapılamıyor.Değişimi sadece launcher ikonlarna tıklayarak yapabiliyorum.Varsayılan olarakda seçersem sistem başlatıcıya geri dönemiyorum.Varmıdır yardımcı olabilecek biri??
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pardon yazarken hata yapmışım.Problemim birden sistem launcherın yanına birden fazla launcher yüklediğimde yerine
Problemim sistem launcherın yanına birden fazla launcher yüklediğimde olacaktı.

Moderatör tarafında düzenlendi:

eminreis80

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Mi 10t Pro
Meslek
makine mühendisi
Konular
14
Redmi note 7 cihazımda global miui 11.0.5.0 sürümü yüklü.Problemim birden sistem launcherın yanına birden fazla launcher yüklediğimde (örneğin poco veya nova launcher gibi) varsayılan ana ekran seçimi yapılamıyor.Değişimi sadece launcher ikonlarna tıklayarak yapabiliyorum.Varsayılan olarakda seçersem sistem başlatıcıya geri dönemiyorum.Varmıdır yardımcı olabilecek biri??
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pardon yazarken hata yapmışım.Problemim birden sistem launcherın yanına birden fazla launcher yüklediğimde yerine
Problemim sistem launcherın yanına birden fazla launcher yüklediğimde olacaktı.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

ben de bir problem yok hocam
4 yıldır sıkıntısız nova kullanıyorum sistem launcher ini önceden kaldırıyordum son iki yıldır ekran görüntüsü aldıktan sonraki sağ üstte küçük resim özelliği geldiğinden beri onu da kaldırmaz oldum bir sıkıntı yok

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Ayarlar/Uygulamalar/Uygulamaları Yönet altından sağ üst köşede yer alan üç noktaya tıkladığınızda açılan seçeneklerden varsayılan bölümünü seçtiğinizde varsayılan başlatıcı ayarlarının görünmesi gerekir.

Oyla:

batuhan111

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
metin
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Emekli
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayarlar/Uygulamalar/Uygulamaları Yönet altından sağ üst köşede yer alan üç noktaya tıkladığınızda açılan seçeneklerden varsayılan bölümünü seçtiğinizde varsayılan başlatıcı ayarlarının görünmesi gerekir.
Evet hocam bu şekilde değiştirebiliyorum. Fakat daha önceleri ayarlar / ana ekran / varsayılan başlatıcı kısmından oluyordu. Bunu demek istemiştim

Oyla:

nosteamv1

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şevket
Cihazım
Xperia XA
Meslek
Tekniker
Konular
21
Evet hocam bu şekilde değiştirebiliyorum. Fakat daha önceleri ayarlar / ana ekran / varsayılan başlatıcı kısmından oluyordu. Bunu demek istemiştim

Hocam şimdi olmuyorsa kaldırmışlardır sony kullanıyorum android 6 varken dediğiniz olay aktif ama Android 7 de ise cantara hocamın dediği gibi olmaktadır.

Oyla:

batuhan111

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
metin
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Emekli
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam şimdi olmuyorsa kaldırmışlardır sony kullanıyorum android 6 varken dediğiniz olay aktif ama Android 7 de ise cantara hocamın dediği gibi olmaktadır.
İlginiz için teşekkür ederim , belkide öyledir.Bunuda redmi note 7 kullanan bir kaç arkadaş deneyipte söylerse teyidinide yapmış oluruz belki .clap~~

Oyla:
Üst Alt