Yardım Sistem arayüzü başlatılamadı ve reset

Hypericum

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yyy
Cihazım
Mi5
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 10.0 global kararlı
Telefon Modeli
Mi 6
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar
Mi 6, miui global 10 kararlı rom kurulu olan telefonumda, şarj bittikten sonra telefon kapanırsa açılmıyor ve reset atmaya başlıyor. Şimdiye kadar iki defa oldu. Normalde şarjı pek bitirmeden şarj ederim iş için de kullandığım için ama geçen gün oyun oynarken şarjı bitti ve tel kapandı.
Şarja takıp az şarj olduktan sonra açmaya çalıştığımda bios ekranında açıldı. Wipe clean, reboot ve mi suit seçenekleri vardı.
Mi suit denedim bilgisayara bağlayarak ama tel açılmadı. Reboot dedim, yine aynı ekranda açıldı. Başka çözüm bulamadığımdan wipe data diyerek tekrar kurulum yaptım.
Üç gün sonra gece tel şarjı bittiğinde sabah kapandığını gördüm. Önce şarja takıp %15 şarj olduktan sonra açmaya çalıştığımda yine birebir aynısı oldu. Bu sefer normal açılır gibi oldu ama siyah ekranda dönen çember işareti çıktı ve "sistem arayüzü başlatılamadı" hatası verdikten sonra reset attı ve tekrar wipe data diyerek kurulum yapmak zorunda kaldım. Şu an yine aynısı olacak diye korktuğumdan şarjı bitirmeden kullanmaya çalışıyorum.
Telefonu alalı iki seneye yakın oluyor, gayet memnunum ve aldığım günden beri nova launcher prime ile kullanıyorum, daha önce böyle birşey başıma gelmemişti .
Batarya son zamanda zayıflamaya başladı, ondan mı kaynaklanıyor yoksa yazılımsal birşey mi bilemedim.
Yardımlarınızı bekliyorum

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Geçmiş olsun... Büyük ihtimalle sorununuz batarya kaynaklı ve yeni bataryanızı değiştirmeniz halinde düzelecektir. Bu süreçte sizin de belirttiğiniz üzere pilinizi tamamen bitirmemeye özen gösterebilirsiniz.

Oyla:

Hypericum

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yyy
Cihazım
Mi5
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Batarya için önerebileceğiniz birşey, biryer var mı acaba?

Oyla:

Hypericum

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yyy
Cihazım
Mi5
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tekrar baktım da, telefon alalı daha 17 ay olmuş.
Dün telefon elimde uyuya kalınca bir haftada üçüncü kez şarj bitmesi sonrası aynı sorunla karşılaştım. Bu kez telefonu %100 şarj edip öyle denedim açmayı ama nafile. Tekrar wipe ile silip kurmak zorunda kaldım
Titanyum backup ile yedek almak istiyorum ama root lazım. Delta garantili cihaz. Root garantiyi bozar nı bozmaz mı bilmiyorum. Direk delta servise mi göndersem acaba

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Tekrar baktım da, telefon alalı daha 17 ay olmuş.
Dün telefon elimde uyuya kalınca bir haftada üçüncü kez şarj bitmesi sonrası aynı sorunla karşılaştım. Bu kez telefonu %100 şarj edip öyle denedim açmayı ama nafile. Tekrar wipe ile silip kurmak zorunda kaldım
Titanyum backup ile yedek almak istiyorum ama root lazım. Delta garantili cihaz. Root garantiyi bozar nı bozmaz mı bilmiyorum. Direk delta servise mi göndersem acaba

Delta garanti root yetkisi almanızı garanti dışı bırakmayacaktır ancak madem ki garanti süreniz henüz dolmamış bence servise gönderip inceletmeniz daha sağlıklı olur. Delta servis bölümünde yer alan yetkililerden de destek alabilirsiniz.

Delta Servis Destek Bölümü

Oyla:
Üst Alt