Yardım Sim rehberi yardım

ammaraksy

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ammar
Cihazım
Mi a2 lite
Konular
3
Arkadaşlar mi a2 lite ile araniza yeni katıldım. Telefonla ilgili cok birşey bilmiyorum yardiminiza ihtiyacim var. Birincisi telefonun sim rehberine giremiyorum. İkinci yardimim da bazı numaralari silmiştim numaralar tekrar geliyor silinmis sekilde senkron ediyorum acip kapatiyorum numaralar tekrar geliyor. Lütfen yardimlarinizi bekliyorum iyi gunler.

Kurtuluş40

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kurtuluş
Cihazım
Xiaomi note 8
Konular
9
Rehbere giremedine göre nasıl geri geldinin farkındasın?
Güncellemeleri kontrol et yada fabrika ayarlarına sıfırla dene

Oyla:

ammaraksy

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ammar
Cihazım
Mi a2 lite
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rehbere giremedine göre nasıl geri geldinin farkındasın?
Güncellemeleri kontrol et yada fabrika ayarlarına sıfırla dene
Kardesim yorumun icin tesekkur ederim sim rehberine bir yerden erismistim ama google hesabimla numaralarim geri geldi simdi o sim rehberi menüsünü bulamiyorum numaralari bir cok kez yedekledim bazi numaralar silinmis haliyle sonra google dan cekince tekrar geldiler

Oyla:

yeaxt

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
İsmail
Cihazım
Xiaomi Mi A2 Li
Meslek
Geliştirici
Konular
12
Ayarlar'dan Senkronizeyi kapat ve Başka Mail hesabı ile Kişiler uygulamasına giriş yap mevcut olanı cihazdan kaldır çünkü Şuan yedekleme olan mailinde etiket gözüküyordur Mi A2 Lite filan etiketi gibi birşey işte onun için başka maile giriş yap seçtiğiniz kişiyi silin etkileşim verilerini silin'e tıklayın çift gözükme olayı da varsa O Olay Pie ile geçmiş durum'da. İyi forumlar

Oyla:

ammaraksy

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ammar
Cihazım
Mi a2 lite
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayarlar'dan Senkronizeyi kapat ve Başka Mail hesabı ile Kişiler uygulamasına giriş yap mevcut olanı cihazdan kaldır çünkü Şuan yedekleme olan mailinde etiket gözüküyordur Mi A2 Lite filan etiketi gibi birşey işte onun için başka maile giriş yap seçtiğiniz kişiyi silin etkileşim verilerini silin'e tıklayın çift gözükme olayı da varsa O Olay Pie ile geçmiş durum'da. İyi forumlar
Degerli yorumun icin tesekkur ederim hocam. Simdi bu mail adresinden cikacam numaralari tekrar senkronize edecem istemedigim numaralari silmis sekilde ve artik geri gelmicek degil mi yanlış anlamadım. O etkilesim verileri olayini anlayamadim bide asagidaki fotoda kisiler bekleniyor diyor bi türlü yapamadim onu

Ekli dosyalar

• Screenshot_20181227-235853.png
    Screenshot_20181227-235853.png
    120,8 KB · Görüntüleme: 8
Oyla:
Üst Alt