Yardım Sim okumama hatası

hakyavuz96

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
halil
Cihazım
xiaomi mi9t pro
Konular
30
Arkadaşlar iyi akşamlar. Uzunca süre custom rom kullandım ama sıkıldım ve miui global beta yüklemeye karar verdim. 3 4 gündür kullanıyorum ama bu sabah sim kartı okumadığını fark ettim. Kapatıp açınca düzeliyor ama sonra yine gidiyordu. Bi defa daha kapatıp açınca kendine geldi ve bütün gündür sorun yoktu ama demin de aynısı oldu. Romlardayken bunu hic yaşamadım ama resmi romda bu oldu. Yardımcı olabilecek biri var mı acaba

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
Arkadaşlar iyi akşamlar. Uzunca süre custom rom kullandım ama sıkıldım ve miui global beta yüklemeye karar verdim. 3 4 gündür kullanıyorum ama bu sabah sim kartı okumadığını fark ettim. Kapatıp açınca düzeliyor ama sonra yine gidiyordu. Bi defa daha kapatıp açınca kendine geldi ve bütün gündür sorun yoktu ama demin de aynısı oldu. Romlardayken bunu hic yaşamadım ama resmi romda bu oldu. Yardımcı olabilecek biri var mı acaba
Sİm kartını tekrar çıkar tak birde dikkatli bak iyice sıkışıyor mu oynuyor mu sim yuvasında.Cihazı uçak moduna almayı deneyin derim.Sorun çözülmezse en kötü custom rom'a geçersin...

Oyla:

hakyavuz96

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
halil
Cihazım
xiaomi mi9t pro
Konular
30
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet hocam imei repair gördü. Peki custom rom a geçersem düzelme olur mu? Şuan geldi mesela ama her an gidebilir
[doublepost=1517942440,1517938621][/doublepost]Bide şunu fark ettim wifi ye bağlı olunca sorunsuz çalışıyor hocam
[doublepost=1517943625][/doublepost]Cevap verebilecek biri var mı?

Oyla:

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.252
Evet hocam imei repair gördü. Peki custom rom a geçersem düzelme olur mu? Şuan geldi mesela ama her an gidebilir
[doublepost=1517942440,1517938621][/doublepost]Bide şunu fark ettim wifi ye bağlı olunca sorunsuz çalışıyor hocam
[doublepost=1517943625][/doublepost]Cevap verebilecek biri var mı?

Hocam dediğim gibi farklı rom sürümlerinde ki modem dosyasını flsahla yada sıfırdan bir rom atmayı dene tekrar

Oyla:
Üst Alt